Supergrupul cu Cristi Minculescu si Nutu Olteanu concerteaza in tara

193 vizualizări

Cristi Minculescu concerteaza alaturi de o alta legenda a rockului romanesc, Nutu Olteanu (fondatorul IRIS).

Alaturi de cei doi vor mai urca pe scena Ken Sundberg (bas) ai Andres Diephuis (tobe), supranumiti „maaina suedeza de ritm” dar si – surpriza! – una dintre fiicele lui Nutu Olteanu, Alexandra, care la 16 ani se dovedeste a fi o foarte talentata vocalista. 

Concertele vor avea loc in urmatoarele locatii:

– 11 iulie – Brasov – Times Pub

– 12 iulie – Suceava – Padrino
– 13 iulie – Galati – Union Jack
– 14 iulie – Buzau – Atlantis (Parcul Tineretului)
– 2 august – Piatra Neamt – Tequila
 
In toamna anului trecut, vocea care a dat marca inconfundabila a IRIS-ului, Cristi Minculescu, a anuntat ca paraseate definitiv grupul alaturi de care a cunoscut consacrarea deplina. Mai mult decat atat, el s-a stabilit in Germania, la Regensburg. Acolo, Minculescu a fondat o noua trupa, numita Lotus, cu care a sustinut concerte in Romania ai in Germania. In acelaai timp, a fost deschis ­colaborarilor cu diverai alti artiati, iar unul dintre aceatia este Nutu Olteanu.

Fondator al Iris-ului (alaturi de Emil Lechinteanu ai Nelu Dumitrescu), compo­zitor al primelor succese ale grupului ai chitarist solo in epoca de glorie absoluta din anii ’80, Nutu s-a stabilit in Suedia la inceputul anilor ’90, urmandu-ai cariera de instrumentist, vocalist ai profesor de muzica. A primit incantat propunerea de a lucra din nou cu Cristi Minculescu, unul dintre colegii sai din prima tinerete, iar sesiunile de repetitii aveau sa se desfaaoare la Stockholm, cu ajutorul celor doi muzicieni suedezi: Anders Diephuis ai Ken Sundberg.
Piese IRIS ai evergreenuri rock

Repertoriul ales de Minculescu ai Olteanu reuneate piese antologice din patrimoniul Iris („Trenul fara naa”, „Pe ape”, „Doar pentru voi”, „Lumina zilei”, „Noaptea”, „Strada ta”) ai doua compozitii noi. Totodata, fanii vor putea asculta si preluari din repertoriul unor trupe precum AC/DC, Bad Company, Whitesnake sau Led Zeppelin.
 

Zilele orasului CRAIOVA – 31 mai 2013 (primul concert Cristi & Nutu in formula noua).


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*