Trofeul Club A – Avanpost Rock, etapa 22. Afla informatii!

142 vizualizări

Marti, 3 decembrie, de la ora 19:30, are loc o noua intalnire din cadrul editiei a doua a competitiei Trofeul Club A – Avanpost Rock. Pe scena vor urca formatiile 9,7 Richter, Space Clinic şi CNP. Intrarea este libera.

9,7 Richter abordeaza genul heavy metal, cu influente thrash, speed si power. Inceputurile sale dateaza din 2002, dar unele probleme obiective au determinat doua pauze de activitate, in perioadele 2006-2008 si respectiv 2010-2012.

Chitaristul Adrian “Sinner” Rus este singurul dintre fondatorii trupei ce se regaseste si acum in componenta 9,7 Richter. Pana in 2006 postul de frontman a fost detinut de Aurelian Barbieru, pentru ca odata cu “come back-ul” din 2008 sa se apeleze la Cosmin Aionita, cel care se afla si in prezent rolul de solist.

Bateristul Adrian Mihai (ex-Interitus Dei, Magica) si basistul Marius Caliman (ex-Black Magic) s-au alaturat din 2010, cand i-au substituit pe veteranii Mihai Dumitrascu si respectiv Ovidiu Cristea. Cel mai recent sosit este chitaristul Lucian “Trigger” Gruia, care din 2012 i-a luat locul lui Bogdan Mihalcea.

La ora actuala 9,7 Richter are la activ un singur material discografic, EP-ul “Epicenter”, lansat in 2010.

Primul album este prevazut sa apara la inceputul lui 2014.

Componenta 9,7 Richter:

Cosmin Aionita (solist vocal)
Adrian Rus (chitara)
Lucian Gruia (chitara)
Marius Caliman (bass)
Adrian Mihai (tobe)
https://www.facebook.com/97richterband?fref=ts
http://www.97richter.com/

Space Clinic işi are originile intr-o trupa mai veche, fondata in 2010, sub numele Grin. Dupa mai multe modificari de componenta, in 2012 s-a ajuns la formula actuala, tot atunci adoptandu-se şi titulatura Space Clinic. Anul acesta formatia şi-a imbogatit considerabil experienta de concert, cu aparitii in Bucureşti, Targovişte şi Piatra Neamt.

Membrii Space Clinic isi descriu stilul ca fiind “unul diversificat, penduland intre riff-uri alternative si ritmuri diversificate, cu diferite influente muzicale din genul muzicii post-rock.”

Componenta Space Clinic:

Alina – voce
Claudiu Gimi – chitara
Mircea – chitara
Justin – bass
Andrei – tobe
https://www.facebook.com/SpaceClinic
Formatia C.N.P. practica genul “fusion”, ingloband influente din rock, jazz si funk. In cazul de fata, acronimul C.N.P. simbolizeaza “Codul Noetic Personal”, dar intr-un plan mai concret titulatura initiala a grupului era Constantin Nicolau Project.

Componenta C.N.P.:

Delia Ion – voce
Octavian Savescu – voce
Constantin Nicolau – chitara
Florian – bass
Iulian – tobe
Mario Paul – keyboards
https://www.facebook.com/pages/CNP/565962376793580

Din data de 5 noiembrie, Trofeul Club A a trecut la nivelul doi al competitiei. Iata trupele care ocupa momentan primele cinci pozitii din clasament, pe baza cumularii punctajului acordat de juriu cu prilejul celor doua infatişari de pana acum:
1. Agora 823 de puncte
2. Wilder 707 pct.
3. Aquila 694 pct.
4. LongRoad 690 pct.
5. S.I.T.A. 663 pct.
https://www.facebook.com/TrofeulClubA?fref=ts

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*