Trupa FronT lansează primul single din 2015, „Left Inside”

left
389 vizualizări

Trupa FronT din Cluj-Napoca lansează primul single din 2015 intitulat „Left Inside”, după o pauză de aproape 6 ani de la lansarea precedentei piese „Where Do You Go”.

Materialul a fost înregistrat la Corvin Recording Studios Cluj-Napoca, LiveSet Studio Cluj-Napoca, Lowbass5 Studio Deva și B Sharp Sound Cluj-Napoca, iar mixul și masterul au fost realizate de către Marius Costache la Studio148 din București. Efectele adiționale poarta marca lui Alexandru Seidiu (Semiosis).

Componență actuală:
Julia Kocis – Tobe
Cosmin Cocrean – Chitară bass
Ciprian Sav – Chitară ritm și voci de fundal
Doru Nedelcu – Chitară ritm, voci de fundal, Scratch, Clape, etc
Mihai Șarlea – Voce

Piesa e disponibilă pentru streaming gratuit și download multi-format pe https://frontbandromania.bandcamp.com/track/left-inside.
Descărcarea piesei se poate face plătind o contribuție de minim 1 EUR, iar veniturile vor fi donate INTEGRAL, în scop caritabil, ONG-ului iCare Cluj-Napoca. Pentru mai multe detalii despre activitatea lor, vă invităm să le vizitați pagina la www.facebook.com/iCareBecauseYouCare.

Puteți găsi, de asemenea piesa și pe YouTube, iar, în curând, va ajunge pe iTunes, Spotify, LastFM, SoundCloud și alte platforme de profil.
Vă dorim ascultare plăcută!

Urmatoarele doua concerte FronT vor fi pe 06 februarie alaturi de baietiii de Days Of Confusion si Breathelast in HardClub Cluj si pe 18 martie impreuna cu Times Of Need si Kaidun in Flying Circus Pub. Pentru mai multe detalii, urmariti pagina de Facebook a trupei.
Facebook Page : https://www.facebook.com/FrontBand

left

Sursa : Comunicat de presa

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*