Trupa Kultur Shock invadeaza Romania cu doua concerte!

127 vizualizări

Trupa de balkan-gypsy-punk metal Kultur Shock revine in Romania pentru doua concerte extraordinare in Bucuresti si Timisoara!

In Bucuresti, clubul The Silver Church se va transforma intr-o “catedrala” de punk rock pe 12 decembrie. In deschiderea concertului de la Bucuresti va canta trupa Niste Baieti!

Kultur Shock este o trupa de muzica gipsy-punk infiintata in 1996 in Seattle (USA) de catre bosniacul Gino Yevdjevich, un rock star din Sarajevo refugiat in Statele Unite in urma razboiului din anii 1992-1994, cu ajutorul celebrei Joan Baez. Kultur Shock are o componenta foarte diversa (6 muzicieni proveniți din Bulgaria, Croația, Bosnia, Japonia și Statele Unite) si s-a specializat intr-un amestec de rock metal si punk cu puternice influente balcanice.

De-a lungul celor 12 ani a sustinut peste 600 de concerte si a fost comparata cu trupe precum Manu Chao si Gogol Bordello. Muzica lor nu are granițe, influentele teritoriale sunt unite intr-un spirit punk adevarat. Kultur Shock se autodefineste ca “a live band of blue-collar immigrants”.

High low 

“Noi nu cantam despre inimi zdrobite si despre flori, ci despre viata de zi cu zi si despre credinta ca la un moment dat o sa fie mai bine sau mai rau. Prin punk ne exprimam dorinta de a lupta, prin muzica balcanica impartasim trairile poporului din care ne tragem si care ne reprezinta, iar aventurile cu note de metal reprezinta modalitatea noastra de a ne arata furia impotriva masinsriei” (Gino Jevdevic)

Niște Băieți – inseamna slagare romanesti in ritmuri punk rock. Cu două albume la activ “Adunate din popor si cantate din topor” si „Fara muzichie viata e pustiu”, trupa este de departe cea mai neconventionala in materie de adaptari si reconditionari muzicale ale slagarelor de mare succes din epoca de aur a Romaniei si din perioada de dupa.

Ioane, Ioane

Biletele se gasesc in reteaua Eventim (on-line si prin magazinele Germanos, Vodafone, Orange, librariile Humanitas si in magazinul Ollie Gang Shop (Blanari nr 12) sau la intrarea in club in seara evenimentului.

Pretul biletelor: 35 lei (pana in seara concertului).
Pretul biletului la intrare: 50 lei
Un eveniment MHO Music

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*