Trupa Tiarra va canta la Festivalul Medieval Curtea Domneasca, Curtea de Arges

Tiarra
715 vizualizări

Proastat intoarsa de la Kavarna Rock Fest, TIARRA se pregateste sa incante publicul iubitor de muzica metal symphonic in acest week-end la Festivalul Medieval Curtea Domneasca de la Curtea de Arges.

Festivalul se afla la cea de-a treia editie si este organizat de Societas Milites Getae in parteneriat cu Primaria Curtea de Arges, Muzeul Municipal Curtea De Arges si Centrul de cultura si Arte George Topirceanu. In cadrul acestuia publicul prezent se va putea bucura de demonstratii de lupte cu arme specifice perioadei secolului al XV-lea, demonstratii de tir cu arcul, recitaluri de muzica folk, chitara clasica si flamenco, spectacol de teatru si muzica populara.

Recitalul trupei Tiarra  va avea loc vineri, 8 iulie 2016, incepand cu orele 21:30, prezenta acesteia in cadrul evenimentului fiind o pata de culoare pe paleta de sonoritati ce se regasesc in cadrul festivalului.

Tiarristii ii invita pe toti cei aflati in zona sa vina la festival, acest eveniment fiind presarat cu muzica, activitati si voie buna, caracteristicile necesare pentru un week-end reusit intr-o locatie pitoreasca, Curtea de Arges!

Urmariti mai jos videoclipul „Pain Knows Our Names”:

      
https://www.facebook.com/events/207021306359830/

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*