Ultimele bilete disponibile la concertul Eluveitie, Skalmold si Wind Rose de la Bucuresti!

147 vizualizări

Desi a mai ramas o luna pana la concertul ELUVEITIE, Skalmold si Wind Rose din Club Colectiv, de pe data de 16 februarie 2015, iata ca fanii formatiilor s-au mobilizat si au procurat bilete in pre-sales.

Ultimele bilete la show sunt disponibile acum prin reteaua Eventim si direct la sediul Maximum Rock si Promusic Events, de pe strada Traian Demetrescu 9, sector 3, Bucuresti. Cei care isi procura bilete de la sediu, vor primi cadou un CD promotional!

Eluveitie va concerta la Bucuresti pe 16.02.2015, alaturi de formatiile Skalmold si Wind Rose, in cadrul unui show marca Promusic Events.

Wind Rose va canta in premiera in Romania, cu ocazia acestui show. Atat Skalmold cat si Eluveitie au mai vizitat tara noastra in trecut.

Printre cele mai reprezentantive spectacole sustinute de Eluveitie se numara prestatia de la Artmania Festival, din 2014 si concertul de la Bucuresti, alaturi de Sabaton, in 2013.Programul concertului va fi anuntat in perioada urmatoare!

Pentru acest eveniment se pun in vanzare un numar limitat de bilete, 500 bucati, astfel:
50 Ron / 11.5 Euro – primele 100 de bucati, Acestea participa la o extragere pentru 20 pass-uri meet & greet Eluveitie!  Sold Out!
60 Ron / 13.5 Euro – urmatoarele bilete, pana la data de 15.02.2015. Sodl Out!   Upgrade: 10.02.2015
70 Ron – la intrare, in masura in care acestea mai sunt disponibile. Indisponibile!

Important! Biletele achizitionate prin PayPal vor fi ridicare in ziua evenimentului, de la punctul special amenajat la intrare, sau la cerere cu maxim 10 zile inainte de eveniment de la sediul Promusic Events & Maximum Rock, pe baza unui act de identitate.Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*