Ultimele formatii confirmate la Bucovina Rock Castle

Negura Bunget
144 vizualizări

Organizatorii festivalului BUCOVINA ROCK CASTLE anunta ultimele formatii pentru editia 2016, in cadrul urmatorului comunicat oficial:

Incheiem anunturile legate de trupele prezente la editia din 2016 a Bucovina Rock Castle si intregim, astfel, lineup-ul festivalului nostru. De la Timisoara vin Negura Bunget (18 august), una din putinele trupe romanesti de metal care s-a impus pe scena internationala. Si tot de la Timisoara – si tot in 18 august – vin si Implant Pentru Refuz, aflati in cel de-al 21-lea an de activitate, cu piese noi si aceeasi atitudine critica. O trupa foarte interesanta, cu mult nerv si energie, este FronT, din Cluj, care vor concerta pe 19 august.

Condimentam finalul de festival, in 20 august, cu Antwerp Gipsy Ska Orchestra din…ati ghicit, Antwerp, Belgia. Baietii sunt gata pentru un show exploziv – combinatie intre ska si muzica balcanica! Vom incheia seara – si festivalul – cu Vita de Vie, o formatie ce nu mai are nevoie de prezentare si de a carei revenire stim ca se vor bucura multi (si multe…)!”

www.bucovinarockcastle.ro
www.facebook.com/Bucovinarockcastlefestival

Comunicat de Presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*