Un mix de melodii Kamelot s-a auzit la Jocurile Olimpice de la Rio

491 vizualizări

Yukiko Inui și Risako Mitsui, reprezentantele Japoniei la înot sincron, au folosit o compilație de trei piese ale formației americane KAMELOT (foto) („Karma”, „The Spell” și „Ghost Opera”) în timpul reprezentației acestora la Jocurile Olimpice de la Rio. Întregul moment poate fi văzut mai jos.

Se pare că același mix a fost folosit și în anul 2015, când acestea au participat la FINA World Aquatics Championships 2015 din Kazan, Russia.

„Karma” și „The Spell” sunt piese ce fac parte de pe albumul „Karma” din 2001, în timp ce „Ghost Opera” dă numele albumului lansat de către aceștia în 2007.

Vă reamintim că trupa de progressive power metal KAMELOT va urca pe scena MAXIMUM ROCK FESTIVAL în data de 14 octombrie la Arenele Romane din București.

Abonamentele se pot cumpăra online pe pe www.AmBilet.rowww.IaBilet.ro, dar și în rețeaua Eventim.ro (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo și librăriile Cărturești și Humanitas) la prețul de 115 lei, urmând ca în perioada următoare să coste 125, respectiv 135 lei în timpul festivalului.
De asemenea, pentru toți cei care vor să vină însoțiți de cineva la festival, există și o ofertă la abonamente pe care o puteți vedea aici.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*