Up To Eleven sustine un concert tribut Nirvana in Club Fabrica

162 vizualizări

Up To Eleven urmeaza sa sustina vineri, 25 Aprilie, in Club Fabrica Bucuresti, prin intermediul proiectului Up To Nirvana, un concert Tribut Nirvana, cu ocazia implinirii a 20 de ani de la moartea lui Kurt Cobain.

Acest proiect a luat nastere in primavara anului 2009, atunci cand solistul Mircea Petrescu impreuna cu 2 prieteni au decis sa transforme cateva piese Nirvana si sa le cante intr-o maniera punk. “Punk tribute to Nirvana”, asa se numea la vremea aceea si datorita succesului de care s-a bucurat, anul urmator proiectul a luat alta forma. Impreuna cu cativa dintre membrii formatiei Flesh Rodeo, proiectul a prins culoare, reproducand mult mai intens si mai natural atmosfera concertelor Nirvana, de aceasta data cu piesele cantate in varianta originala.

Au urmat concerte si in alte cluburi din Bucuresti si din provincie.

In anul 2012, Mircea a devenit frontman-ul trupei Up to Eleven si impreuna cu ceilalti membri ai trupei, au sustinut in aceasta formula o serie de concerte tribut Nirvana in Bucuresti (Mojo Club), Brasov (Rockstadt)  si Cluj (Flying Circus Pub). Pasiunea lor pentru grunge a dus la o fuziune intre Up to Eleven si Nirvana, luand astfel nastere proiectul Up to Nirvana!

https://www.facebook.com/nirvanatributeromania

https://www.facebook.com/UpToElevenRomania

Asadar, vineri, 25 Aprilie, sunteti asteptati in Club Fabrica, incepand cu ora 21:00 pentru a retrai alaturi de trupa Up To Eleven spiritul NIRVANA.

Pret bilet: 15 RON

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*