Vinnie Paul (Hellyeah, ex-Pantera): „Mi-au trebuit 10 ani sa-mi gasesc pacea dupa decesul lui Dimebag”

151 vizualizări

Vinnie Paul Abbott, fostul tobosar PANTERA, a declarat ca i-au trebuit 10 ani sa isi gaseasca pacea dupa ce a asistat neputincios la uciderea fratelui sau, regretatul Darrell Lance Abbott (Dimebag Darrell).

Muzicianul a fost impuscat pe data de 8 decembrie 2004, in timpul unui concert cu trupa sa Damageplan, la Alrosa Villa, in Columbus, Ohio.

„De cand a murit fratele meu, simt ca trebuie sa traiesc pentru amandoi”, a declarat Vinnie Paul. „Cred ca el este aici, cu noi, bucurandu-se de tot ceea ce facem, muzical vorbind. Ceea ce il facea cel mai fericit in viata aceasta era sa puna un zambet pe fetele tuturor”, a continuat muzicianul.

„Faceam totul impreuna, eu si Dime, si, in noaptea aceea, la Columbus, nu s-a mai intamplat asa. Tipul, Nathan Gale, ucigasul, voia sa ma omoare si pe mine, dar nu a mai apucat. Cumva, inca sunt aici, ca sa duc mai departe traditia fratelui meu. Chiar daca au trecut deja 10 ani de atunci, inca mai am flashback-uri. Nu vreau sa-mi amintesc. Nu vreau sa ma gandesc la asta. Nu vreau sa-i aud pe altii vorbind despre asta. Este greu, dar mi-am gasit cumva pacea. Sunt fericit cu ceea ce fac cu Hellyeah acum si ma bucur ca lucrurile merg inainte”, a explicat Vinnie Paul.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*