Of Virtue (US) și Griever (UK) vor concerta în România în luna iunie!

835 vizualizări

Se pare că luna începutul lunii iunie se lasă cu „coreală” pentru clujeni și timișoreni!

Pregătită deja de un turneu european ce va cuprinde aproximativ 10 țări europene și peste 20 de show-uri programate, formația americană OF VIRTUE va ajunge și în țara noastră în luna iunie, unde va susține două concerte alături de trupa britanică GRIEVER.

Astfel, cele două trupe vor ajunge în data de 6 iunie la Timișoara în Manufactura Handmade Cafe, urmând ca apoi să susțină un concert pe 7 iunie în The Shelter din Cluj Napoca.

Of Virtue European Tour

OF VIRTUE

Formată încă din anul 2009 în Lansing, Michigan, Of Virtue este o trupă de metalcore pe care, dacă nu ai ascultat-o încă, ai face bine să nu o ratezi vara aceasta live! Cu un sound energic ce aduce, pe alocuri, cu progressive hardcore, trupa are deja 4 materiale de studio, și anume două EP-uri: „To Breath Again” lansat în 2009 și „Learn/Love” (2013), în timp ce anul 2011 venea cu lansarea primului LP – “Heartsounds”, urmat de „Salvation” din 2015.

În prezent, Of Virtue pregătește un turneu european în 10 țări europene (Marea Britanie, Germania, Austria, Ungaria, România etc.) alături de Griever și Words That Burn.

Componență:

Vocals – Tyler Ennis
Guitar/Vocals – Damon Tate
Guitar – Michael Valadez
Bass – Jon Fox
Drums – Ryan Wilkinson

Merch : www.ofvirtuemusic.bigcartel.com
Bandcamp : www.ofvirtue1.bandcamp.com
Youtube : www.youtube.com/ofvirtue

GRIEVER

Originară din orașul Bournemouth, England și formată în anul 2012, formația de metalcore Griever a concertat de-a lungul timpului alături de trupe cunoscute precum Arch Enemy (SWE), Unearth (USA), Crossfaith (JAP), Being As An Ocean (USA), Napoleon (UK), For I Am King (NL) și multe altele. În 2013, aceștia lansau EP-ul „Rebirthing”, iar în 2015 plecau în turneu european ca headlineri alături de ARCITE și THIS DEAFENING WHISPER (FR), dar și în tunrneul european al celor de la IMMINENCE (SWE), ca trupă de deschidere.

În anul 2016, trupa a lansat „Soul Searcher”, concertând la diverse festivaluri, în prezent având deja confirmat un concert la Teddy Rocks Festival și multe alte concerte bookuite pentru anul 2017, printre care și turnee europene.

Componență:

David Seymour (Vocals)
Luke Davis (Guitar/Vocals)
Johnny Halpin (Guitar)
Duncan Callaghan (Bass)
Lewis Littlefield (Drums)

Facebook: https://www.facebook.com/grieverofficial/


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*