White Walls pune metalul inapoi pe harta muzicii romanesti

333 vizualizări
WHITE WALLS pune metalul inapoi pe harta muzicii romanesti si face acest lucru cu tupeul specific artistilor care stiu bine ca au ceva semnificativ de spus. In momentul de fata, constantenii de la WW sunt considerati cei mai importanti reprezentanti ai noului val de muzica grea.
 
Si pe buna dreptate! In 2010, albumul de debut al trupei rasturna paradigma metalului autohton, prezentand publicului nu invechitul si deja depasitul heavy melodic, si nici banalul rock alternativ comercial, specific scenei tinere, ci altceva. „Mad Man Circus” venea cu o solutie originala si curajoasa la problema blazarii scenei romanesti – un brand personal de metal, care imbina elemente progresive cu o doza de metalcore.
 
Succesul avut cu „Mad Man Circus” i-a scos pe WW din anonimat si i-a transformat intr-un nume important. Formatia a castigat premiu dupa premiu – The Battle of Rocksin, Stufstock Newcomers Prize, Global Battle of The Bands, Best Romanian Newcomer la Metalhead, locul 3 la Maximum Rock Suport Pentru Underground etc – si a cantat alaturi de nume mari de la noi (Kumm, Byron, Luna Amara, OCS, Trooper etc), dar si din strainatate (Deftones, Blind Guardian).
 
2013 aduce o veste grozava. White Walls va intra in studio pe data de 15 aprilie pentru a inregistra un nou album. Producatorul aflat la carma discului este Marius Costache. Marian Mihaila, tobosarul trupei, va fi primul care se va incumeta sa paseasca in renumitul studio Next Dog (Mediocracy, Deadeye Dick, Them Frequencies, Expectations etc), pentru a-si inregistra bataile furioase.
 
Abia astept sa incepem inregistrarile! Cred ca este albumul meu preferat din ultimii cinci ani„, marturiseste Marian. Am face bine sa-l ascultam, pentru ca follow-up-ul lui „Mad Man Circus” promite sa produca tot atatea revelatii ca predecesorul sau.
 
Formatia ofera fanilor un videoclip-teaser, in care prezinta un fragment dintr-o melodie de pe viitorul disc, impreuna cu imagini din studio.
 

 
Si tineti minte: „Embrace the power from your soul/ And be its servant


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*