For The Wicked și experiența concertului de la Rockstadt Extreme Fest 2017

1.281 vizualizări

În cazul în care nu ați ajuns încă la un concert FOR THE WICKED, înseamnă că e timpul să o faceți. Iar dacă ați fost la Rockstadt Extreme Fest 2017 și ați nimerit să-i vedeți în cea de-a treia zi de festival cântând pe second stage, înseamnă că deja v-ați convins cum trebuie să arate un concert adevărat. Iar asta o spun din auzite de la cei care chiar au fost de față.

Circle pit-urile încă de la primele 2-3 minute de la începerea concertului timp în care trupa și-a făcut o intrare cât să zguduie scena alături de primirea călduroasă a publicului au arătat cât de așteptată a fost formația de către o bună parte din cei prezenți la festival.

Mulțumim mult Rockstadt Extreme Fest și tuturor celor care au venit să ne vadă! Datorită vouă a fost cum nici nu ne-am permis să sperăm că va fi! #forthewicked #rockstadt 😈

Posted by For The Wicked on 16 August 2017

Și cel mai important este că atât publicul, cât și trupa s-au simțit extraordinar… iar asta o confirmă chiar Cătălin Iliescu în următoarele rânduri:

După cum am mai spus și în alte cazuri, de foarte multe ori noi mergem la concerte fără să fim foarte siguri cum va fi, dar sunt și excepții precum Rockstadt (fucking) Extreme (fucking) Fest unde nu este nicio îndoială… Și pot să spun că întreaga experiență de când am început soundcheck-ul și până ne-am strâns lucrurile a fost mult mai mult decât ne-am fi permis să ne imaginăm ca „best case scenario”.

A fost cel mai reușit concert pe care l-am avut de când suntem împreună și asta nu știu în ce măsură se datorează nouă și în ce măsură se datorează publicului care a fost de-a dreptul minunat… Din păcate, nu am vocabularul destul de diversificat încât să le pot mulțumi așa cum merită tuturor celor care ne-au văzut, dar mai ales, în primul rând, lui Ștefan Zaharescu și echipei pentru șansa de a cânta din nou în contextul unor trupe în fața cărora nu putem să facem altceva decât o reverență.

Este pe bună dreptate unul dintre cele mai bune fest-uri de la noi unde sunt invitate trupe care, fie că îți plac mai mult sau mai puțin, trebuie „obligatoriu” să te cerți pe tema lor pe Facebook, dar mai apoi trebuie să le vezi și auzi pentru cultura ta muzicală și experiența live în sine. Pentru noi a fost o onoare să cântăm împreună cu ele, dar mai ales o mare bucurie să ne întâlnim cu o mulțime de oameni pe care i-am cunoscut prin țară cu ocazia concertelor noastre, fie că i-am revăzut de pe scenă,  fie din fața scenei sau alături de noi în public urmărind celelalte concerte.
 Va trece și depresia post R.E.F. cumva! Mulțumim din suflet pentru ea!


Și dacă nu v-ați revenit nici voi după acest concert sau, din contră, vreți să vedeți ce ați ratat, puteți face o oprire în  următoarea perioadă pentru a-i vedea aici:
26 august: Open Air Ardealu’
23 septembrie: Northwest Gathering Satu Mare 1’st edition 2
13 octombrie: Maximum Rock Festival 2017 (13-14 octombrie)

foto credits: Miluță Flueraș


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*