Wintersun anunță primele detalii legate de viitorul album; acesta nu va fi continuarea lui „Time I”

437 vizualizări

Finlandezii de la WINTERSUN (foto) au venit cu vești bune, de mult timp așteptate: noul material discografic va fi lansat anul acesta, via Nuclear Blast Records.

2017 va marca întoarcerea trupei, la cinci ani distanță de la apariția albumului „Time I”. Potrivit formației, acesta a fost înregistrat și încă nu are un nume.

Jari Mäenpää a declarat: „2017 va fi un an minunat. Totuși, acesta nu este continuarea lui Time I, deoarece există multe motive deja cunoscute pe care le-am discutat în alte interviuri”.

„Noul disc este sută la sută finalizat. Va fi ceva nou și diferit, dar în același timp mai bun din anumite perspective. Vor fi peste 53 de minute de material solid Wintersun, fără părți introductive și cu un concept incredibil! Vom reveni cu numele său și cu alte detalii, precum coperta sau tracklist-ul său cât de curând posibil. Vom aranja piesele de puzzle împreună pentru voi, fanii noști, iar când va fi lansat, veți avea parte de experiență complet nouă. Veți face legăturile în scurt timp.”

„Serios, după aproape doi ani de muncă asiduă (să nu mai menționez timpul enorm pe care l-am petrecut practicând și dezvoltând compoziția muzicală, tehnici de scris, metode de a cânta, de a produce și a retușa), ceva imens și uimitor urmează să vă lase fără cuvinte.”


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*