Trupa Hteththemeth anunţă noi concerte

Trupa HTETHTHEMETH, din Braşov, care a ocupat locul al doilea la Finala Mondială Global Battle of the Bands, desfăşurată la Berlin în luna mai, porneşte din nou în turneu. Băieţii continuă astfel promovarea albumului „Best Worst Case Scenario”, lansat în luna aprilie a acestui an.

Albumul „Best Worst Case Scenario”, descris ca fiind „coloana sonoră a unui film imaginar” sau „scenariul unei vieţi pline de visare”, va fi prezentat în întregime, într-un spectacol-concept care îmbină muzica „neumană” cu elemente teatrale unice. Cu sonorităţi care trec fără timiditate de la metal abundent în elemente avantgarde şi progressive, la elemente ambientale şi gothic, până la blues şi bossa nova, Hteththemeth pune în scenă un spectacol teatral unic şi reuşeşte de fiecare dată să creioneze conceptual un peisaj plin de sentimente.

Turneul de toamnă al trupei este precedat de Rock’n’Iaşi Indoor, unde Hteththemeth va urca pe scenă în data de 29 octombrie. Vor urma reprezentaţii în mai multe oraşe din ţară:

03 noiembrie – Timişoara, Club Daos – invitaţi: The Case
04 noiembrie – Arad, Club Flex – invitaţi: Katara
11 noiembrie – Bucureşti, Quantic – Interplanetary Nights – cu Sinoptik şi Busola
12 noiembrie – Buzău, Cafeneaua Artiştilor
18 noiembrie – Sibiu, Rock Pub & More – invitaţi: Wildchild
19 noiembrie – Petroşani, Barock – invitat: Mr. White
10 noiembrie – Braşov, Rockstadt – recital la Finala Naţională GBOB România

Hteththemeth este câştigătoarea GBOB Romania 2015 şi s-a clasat pe locul 2 la Finala Mondială Global Battle of the Bands, care a avut loc la Berlin, în luna mai.

De asemenea, Hteththemeth a reprezentat România la Wacken Metal Battle, în cadrul celui mai mare festival de muzică rock şi metal din lume, Wacken Open Air.

sursă: Comunicat de presă


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*