Metallica publică zece videoclipuri în următoarele 24 de ore!

2.825 vizualizări

Americanii de la METALLICA (foto) au publicat un videoclip nou pentru piesa „Dream No More ”, pe care îl puteți viziona mai jos. 

Formația urmează să lanseze câte un videoclip nou pentru fiecare piesă nelansată până acum în următoarele 24 de ore. Vă vom ține la curent cu toate videoclipurile ce vor fi publicate.

Noul disc, intitulat „Hardwired… To Self-Destruct”, va fi lansat în data de 18 noiembrie, și conține 12 piese însumând 80 de minute de muzică. Albumul va fi produs de Greg Fidelman, cel care s-a aflat la pupitrul de sunet și pentru „Death Magnetic”, produs însă de Rick Rubin. Cartea de vizită a lui Fidelman în calitate de producător include și albumele Slayer „World Painted Blood” și „Repentless”.

Lars Ulrich a declarat că noile piese sună „ca Metallica”, dar sunt diferite de cele de pe precedentul album, mai variate și mai puțin ancorate în trecut. Bateristul spune că deși trupa a depășit perioada în care lucra fără întrerupere în cicluri de tipul compoziție-înregistrare-turneu, membrii ei nu și-au încetat niciodată activitatea, pe care o organizează în funcție de prioritățile familiale.


UPDATE: Al doilea videoclip este pentru piesa „Confusion”. Acesta a fost realizat de Claire Marie Vogel.


UPDATE 2: Au fost publicate noi videoclipuri, pe care le puteți viziona mai jos.


UPDATE 3: Ultimele videoclipuri au fost publicate:

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*