Află cine cântă alături de Evanescence la București

1.000 vizualizări

Evanescence, renumita formaţie rock din America, va cânta în dată de 29 iunie, în premieră pe scenă Arenelor Române din Bucureşti! Trupa pregăteşte un setlist de zile mari ce conţine celebrele hituri care au rămas în sufletele fanilor din întreagă lume.

Piese nemuritoare precum Going Under, Lithium, My Immortal, Whisper sau Bring Me to Life vor răsună pentru prima dată la Arenele Române, un moment mult aşteptat şi meritat de către fanii din România!

Alături de Evanescence veţi avea ocazia vedeţi trei super trupe ale căror compoziţii au depăşit graniţele ţărilor din care provin: Killa (IT), Sede Vacante (GR) şi Fall Has Come (IT).

Killa (IT)

Supergrupul italian Killa este format din trei artişti unici, solistă Gianna Chilla, chitaristul Simone Gianlorenzi şi Dj-ul Emiliano Torquati, a căror vaste experienţe s-au contopit într-un proiect unic intitulat Killa. Cei trei artişti au background-uri muzicale extrem de bogate, concertând pe scene mari alături de nume grandioase. Simone Gianlorenzi, considerat a fi unul dintre cei mai buni chitarişti din Europa, endorsat oficial de către Yamaha, a cântat pe scenă alături Steve Vai, Kee Marcello, Vinnie Moore, Guthrie Govan. Emiliano Torquati este cunoscut sub numele de „Skrillex” al Italiei, iar Gianna Chilla cânta în turnee mondiale încă de când avea 18 ani. Killa abordează un stil neîngrădit de genuri, trecând cu uşurinţă de la Nu Metal la rock şi muzică electronică în cel mai artistic mod cu putinţă.

Sede VacanTe (GR)

Sede Vacante este un proiect Goth Rock/Metal extrem de ambiţios ce a luat naştere în 2013, în Grecia, sub atenţia mulţi-instrumentalistului Michael Tiko şi a frumoasei soliste Constantine Alex. Ulterior, toboşarul Jannis Konst şi basistul Jim Siou au completat lineupul trupei greceşti alături de care concertează pe scenele europene. „Skies Infernal” este titlul albumului de debut pe care Şede Vacanţe l-au lansat în 2016 sub egida casei germane de discuri Pride & Joy Music fiind materizat de către Fotis Benardo (ex-Septicflesh, Six4Nine)

Fall Has Come (IT)

Proiectul alternative rock Fall Has Come a cucerit scenă italiană încă de la primele sale piese, luând cu asalt, într-un timp extrem de scurt, toate topurile naţionale. Ecourile muzicii Fall Has Come au ajuns până în Ţară Galilor şi Scoţia, unde formaţia este nelipsită de pe canalele de radio. Toţi membrii trupei sunt muzicieni profesionişti cu o vastă experienţă artistică, iar compoziţiile lor sunt puternic încărcate de emoţie.

Despre Evanescence

Evanescence se află din nou în formulă magică în care vocea celebrei cântăreţe Amy Lee înnobilează piesele care au consacrat trupa şi care au rămas nemuritoare pe buzele fanilor dinîntreagă lume. Cu albume vândute în zeci de milioane de exemplare în întreagă lume, muzică Evanescence a fost răsplătită cu numeroase nominalizări şi premii internaţionale, printre care două Grammy-uri primite în anul 2004 pentru piesă „Bring Me To Life”, la categoriile „Best New Artist” şi „Best Hard Rock Performance”.

Albumul „Fallen” a rămas şi în ziua de azi în topul preferinţelor celor ce iubesc muzică rock, acesta fiind certificat cu Platină în întreagă lume. „Fallen” este unul dintre cele opt albume, ale tuturor timpurilor, care au reuşit rămână în top Billboad 200 pentru o perioada mai mare de un an. „The Open Door” (2006) a marcat un nou succes în palmaresul celebrului grup, cu piese precum „Lithium” sau „Sweet Sacrifice”, iar „Evanescence” (2011) a ajuns pe primele locuri imediat după lansare şi a fost premiat cu Aur în Australia, Canada şi Marea Britanie.

Muzică formaţiei Evanescence poartă o paleta întreagă de influenţe şi a fost încadrată de către critici în diverse categorii, de la rock, nu metal şi gothic, la industrial, progressive sau hard rock. Cu valenţe sofisticate şi o atenţie deosebită pentru detalii, Evanescence au reuşit ofere publicului piese fascinante care au trecut deja de proba timpului.

Biletele au urmatoarele preturi:

– PRESALE: 300 Lei categoria A (Include: afis A3, bilet fizic amintire si o bere din partea casei) si 170 Lei categoria C pana pe 1 iunie

– PRESALE 2:  315 lei categoria A si 185 de lei categoria C pana pe 29 iunie

– La Intrare: 330 lei categoria A si 200 de lei categoria C

Harta Locatiei: www.bestmusic.ro/harta-bilete.jpg

Categoria A: cu loc in tribuna, sectoarele K si E

Categoria C: cu loc pe scaun sau fara loc (in picioare), in spatele Categoriei B, in Arena.

Va reamintim ca pachetele VIP Meet & Greet si Categoria B de bilete sunt Sold-Out!

Un eveniment METALHEAD & BestMusic Live Concerts

Sursa: Comunicat de presă


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*