Amenintari cu bomba si proteste anuleaza doua concerte Marilyn Manson din Rusia

157 vizualizări

Un concert Marilyn Manson din Moscova a fost oprit din cauza unei amenintari cu bomba, in timp ce un al doilea show, programat tot pe meleaguri rusesti, a fost anulat din teama de a nu „deranja” credinciosii ortodocsi datorita „sadomasochismului” promovat.

Artistul fusese programat sa cante in cadrul Park Live Festival din Moscova in seara de 27 iunie, insa acest show nu a mai avut loc, Manson si trupa lui fiind anulati cu foarte putin timp inainte ca acestia sa se urce pe scena. Acesta a declarat prin intermediul unei postari pe Twitter: „De ce oamenii care spun ca muzica inspira violenta sunt primii care o creaza?”

Anularea concertului de la Moscova a atras dupa sine o alta. Mai exact, showul ce trebuia sa aiba loc in data de 29 iunie la Novosibirsk a fost biocotat de catre o grupare protestatara de activisti religiosi care il acuza pe Manson de insulte aduse credinciosilor ortodocsi.

Un reprezentant al protestatarilor a declarat pentru un post de radio local: „Spectacolele lui Marilyn Manson sunt niste balciuri cu tema sadomasochista. Sadomasochismul este o boala mentala. De ce ar avea nevoie Novosibirskul de un astfel de show?”

Vedeti mai jos un clip in care fanaticii religiosi il ataca pe artist:

Ce parere aveti dragi cititori? E de ras sau de plans?Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*