Anathema – „Can’t Let Go” (videoclip nou)

740 vizualizări

Britanicii de la ANATHEMA (foto) au publicat un videoclip nou pentru piesa „Can’t Let Go”, pe care îl puteți viziona mai jos.

Piesa din videoclip este extrasă de pe cel mai nou material discografic al formației, „The Optimist”, care a fost lansat în data de 9 iunie 2017, via Kscope Records. Noul disc a fost înregistrat în iarna anului 2016 în studioul Attica Audio din Donegal, Irlanda, și a fost masterizat în Castle Of Doom Studios din Glasgow, alături de producătorul Toni Doogan (Mogwai, Super Furry Animals).

Ideea din spatele noului material a început în baza copertei albumului „A Fine Day To Exit” din anul 2001. Daniel Cavanagh a explicat : „Presupun că albumul este semi-autobiografic pentru că de data asta am folosit un surogat. Despre persoana care dispare din povestea albumului „A Fine Day To Exist” nu s-a știut niciodată ce i s-a întâmplat. Nu a existat niciodată o explicație. Prima piesă de pe noul material începe cu o poveste în plaja din San Diego, ultima locație de pe coperta albumului din 2001”.

Anathema urmează să concerteze în data de 24 octombrie 2017 în București la Arenele Romane, alături de francezii de la Alcest. Evenimentul este organizat de ARTmania Events.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*