Anathema – Castiga 2 invitatii la concertul de la Bucuresti

160 vizualizări
Una dintre cele mai titrate trupe de rock britanice, ANATHEMA se intoarce in Romania vineri, 26 aprilie 2013, pentru un show cu adevarat special ce va avea loc in Hard Rock Cafe din Bucuresti in cadrul unui concert oferit de METALHEAD.ro.
 
Special, pentru ca Anathema va urca pe scena in varianta sa acustica, fratii Cavanagh alaturi de Lee Douglas vor oferi o adaptare speciala atat pieselor clasice cat si compozitiilor incluse pe cele mai noi albume de studio.
 
Concertul face parte dintr-o serie exclusiva de evenimente europene si va fi singurul programat in Romania.
 
Anathema este un nume ce probabil nu are nevoie de nicio prezentare pentru publicul roman. Numeroase showuri, mare parte din ele sold out, o muzica ce a evoluat constant in ultimii zeci de ani, pastradu-si insa esenta si conceptul.
 
De la titulatura doom metal si pana la sonoritatile contemporane ale muzicii rock alternativ, Anathema au stiut sa-si pastreze integritatea muzicala, albumele Weather Systems (2012) si ‘We’re Here Because We’re Here’ dovedind – daca mai era cazul – ingeniozitatea si talentul acestor britanici.
 
Concertul se va desfasura sub titulatura ‘Anathema Acustic’ iar formatia promite o adaptare muzicala unica dar in acelasi timp sincera, special pentru fanii din Romania.
 

Biletele pentru show-ul Anathema pot fi procurate prin intermediul www.iabilet.ro si www.metalhead.ro/bilete/ si de la Hard Rock Café (incepand cu 22 martie) la urmatoarele preturi:

 

50 de lei cu loc in picioare

60 de lei cu loc la masa (pentru comenzi de minim 2 bilete)

 

Pe iabilet.ro si metalhead.ro puteti comanda atat bilete electronice cat si bilete fizice cu plata ramburs sau prin OP.

 

Parteneri Media: ROCK FM, Sapte Seri, 220.ro, METALHEAD.ro, eva.ro, ele.ro, Ziare.com, Cinemagia, iConcert.ro, Infomusic,  Maximum Rock , Metalfan, Urban, Studentie.ro, Trilulilu si Zonga.

 

Un eveniment organizat si produs de METALHEAD, Mighty Owl Productions si Sprint Media Group.
 

CONCURS:
Poti castiga una din cele 2 invitatii simple (pentru o singura persoana), oferite de catre Maximum Rock
daca, dupa ce dai LIKE la pagina de 
FACEBOOK (foarte important), ne spui AICI (link) ce piese ti-ai dori sa asculti in cadrul concertului de la Bucuresti. Nu uita ca dupa ce ai postat raspunsul tau sa dai SHARE  (foarte important) la acest concurs.
 
Data limita pentru a participa la acest concurs este 25 aprilie (ora 12.00), iar castigatorii vor fi anuntati in data de 25 aprilie 2013 (ora 22.00) pe aceasta pagina.

 

CASTIGATORI:
 
Invitatiile se ridica, in ziua concertului, de la intrarea in sala de concert (Lista Maximum Rock – Concurs)


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*