Annihilator, un nou headliner confirmat pentru Maximum Rock Festival 2015

659 vizualizări

Daca ieri am anuntat primul headliner la editia din 2015 a MAXIMUM ROCK FESTIVAL, astazi va facem inca un cadou, cu ocazia Sarbatorilor!

Alaturi de Epica, vor urca pe scena titanii de la ANNIHILATOR, formatie care reprezinta al doilea headliner de la cel mai mare festival indoors din Romania si evenimentul metal al toamnei la Bucuresti.

Annihilator a fost intemeiata in 1984, in Canada si este cea mai bine cotata trupa canadiana a tuturor timpurilor, avand peste 3 milioane de discuri vandute in toata lumea.

Primele doua lansari ale grupului, „Alice In Hell” si „Neverland” sunt considerate si acum albume de capatai ale metalului mondial si sunt privite cu reverenta de fanii genului. Pana acum, trupa a scos 14 materiale de studio, cel mai recent efort fiind „Feast”, care a aparut in august 2013.

Despre Annihilator, critica de specialitate nu are decat vorbe de bine iar fanii sunt dedicati grupului canadian ca unui adevarat cult heavy-metal.

„Annihilator – niste titani ai metalului greu – pana in ziua de astazi, sunt inegalabili” (Metal Hammer Germania)

„Annihilator deschideau concertul Judas Priest atunci cand Pantera erau abia la inceput. Doua formatii masive dintre care, din fericire, inca avem Annihilator” (Decibel)

„Annihilator? Metal pur, asa cum nu se mai face astazi!” (Terrorizer)

Discografie:
     Alice in Hell (1989)
     Never, Neverland (1990)
     Set the World on Fire (1993)
     King of the Kill (1994)
     Refresh the Demon (1996)
     Remains (1997)
     Criteria for a Black Widow (1999)
     Carnival Diablos (2001)
     Waking the Fury (2002)
     All for You (2004)
     Schizo Deluxe (2005)
     Metal (2007)
     Annihilator (2010)
     Feast (2013)

Componenta:
     Jeff Waters – chitara, voce, bas (1984–present)
     Dave Padden – voce, chitara (2003–present)
     Oscar Rangel – bas (2014–Present)
     Mike Harshaw – tobe (2012–Present)

In anul 2014, formatia a implinit 30 de ani de activitate, lucru sarbatorit printr-un turneu major, care va poposi si in Romania, pe data de 17 octombrie 2015, in cadrul Maximum Rock Festival!

Evenimentul se afla la cea de-a treia editie indoors si se contureaza a fi un spectacol cu traditie, care aduce mereu cele mai relevante si in voga nume ale scenei rock/metal internationale in Romania. Mai mult decat atat, Maximum Rock Festival nu a neglijat niciodata industria locala, invitand formatii autohtone sa sustina recitaluri deosebite.

Maximum Rock Festival 2015 se va desfasoara in perioada 16 si 17 octombrie, intr-o locatie ultra-centrala, care va fi anuntata in curand!

Pentru editia din 2015 a festivalului s-au pus in vanzare bilete (valabile pentru ambele zile de festival), prin reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro), PayPal si la sediul Maximum Rock Romania, la urmatoarele preturi:

OFERTA: 89 lei / 20 euro primele 100 de bilete – disponibile numai prin PayPal sau direct de la sediul Maximum Rock Romania.
99 lei / 22,5 euro urmatoarele 250 de bilete Disponibile!
110 lei / 25 euro urmatoarele 500 de bilete

125 lei / 28,5 euro restul biletelor
135 lei / 30,5 euro pentru biletele achizitionate in perioada festivalului
250 lei / 56,5 euro bilete VIP – 30 buc (meet & greet + afis + pachet cu material promotionale) – disponibile numai prin PayPal si direct de la sediul Maximum Rock Romania.

Cumpara bilete prin PayPal ACUM!

Maximum Rock Festival 2015 – Ticket 2 days

Maximum Rock Festival 2015 – VIP Ticket 2 days

Biletele / abonamentele achizitionate prin paypal vor fi ridicare in ziua evenimentului, de la punctul special amenajat la intrare, sau la cerere cu maxim 10 zile inainte de eveniment, pe baza unui act de identitate.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*