Arch Enemy lanseaza un videoclip tulburator la piesa „Cruelty Without Beauty” (Video)

198 vizualizări
Formatia suedeza ARCH ENEMY a lansat videoclipul pentru piesa „Cruelty Without Beauty”. Melodia face parte de pe albumul „Khaos Legions”, lansat in 2011.

Intr-un interviu oferit de vocalista Angela Gossow pentru Maximum Rock Magazin (citeste-l AICI), artista explica semnificatia acestei piese:

In acea melodie este vorba despre vivisectie si despre testarea produselor pe animale. Am gandit piesa in asa fel incat sa fie ambigua, sa nu stii exact daca este vorba despre oameni sau despre animale. Melodia vrea sa arate ca durerea la care supunem animalele este la fel de reala ca aceea pe care le-o provocam oamenilor si ca este greu sa tragi o linie intre suferinta unei persoane si cea a unei fiinte necuvantatoare. Simtim la fel, avem aceleasi praguri ale durerii – la acest nivel, nu exista o diferenta clara intre o maimuta, si un om.

Angela este o avocata apriga a drepturilor animalelor, si o vegana convinsa. Viziunea ei asupra testarilor facute pe animale, a cruzimii si a vivisectiei este cat se poate de vehementa.

Vreau sa le multumesc celor de la Peta2, Hardforce, Metalitalia si The Metal Circus pentru sprijinul acordat in tratarea acestui subiect serios. Suntem constienti ca un asemenea videoclip nu va starni aprecierea tuturor, dar nu ne deranjeaza. Rockul nu este numai despre riffuri, ci reprezinta si vocea celor care nu se pot exprima„, a declarat Angela.

Videoclipul contine imagini reale tulburatoare care dezvaluie ororile petrecute in laboratoarele in care se fac experimente pe fiinte vii. Urmareste videoclipul mai jos:


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*