Asculta noul album HIM, „Tears On Tape” (Audio)

187 vizualizări

Data de 29 aprilie 2013, cand apare noul album HIM, „Tears On Tape” se apropie cu pasi repezi, dar fanii tot nu mai au rabdare. Din acest motiv, formatia a hotarat sa faca disponibile 13 „mostre” din materialul discografic cu numarul 8.

Urmeaza linkul ACESTA ca sa accesezi pagina de Amazon unde vei putea asculta cateva franturi din toate melodiile de pe album. Tot ce putem spune este ca discul contine cate un pic din fiecare lansare precedenta. 

„Tears On Tape” este o combinatie intre bogatia sonica baroca a albumului „Dark Light”, acea densitate murdara a „Love Metal” si greutatea lui „Venus Doom”, cu pasaje care amintesc in trecere de „Greatest Lovesongs vol. 666”. 

Pasiunea lui Ville Valo pentru elemente electronice vintage se face simtita si pe acest album, in special in piesa de deschidere, care trimite la Depeche Mode. Mai putem gusta si anumite referinte gotice in bunul stil al anilor 80. Albumul promite sa fie unul catchy, continand foarte multe potentiale single-uri. 

„Tears On Tape” este, dupa „Razorblade Romance” cel mai rapid, up-tempo si antrenant disc semnat HIM. 

Noul material discografic al formatiei promite sa fie o culegere intunecata de imnuri gotice care trece prin toata istoria formatiei, fara a uita sa aduca un element de originalitate indescriptibil. Este vorba despre acel cocktail de „otravuri” sonice dulci-amarui care ofera identitatea specifica fiecarui album al formatiei finlandeze. 

Preferatele noastre sunt: „Tears On Tape”, „Drawn & Quartered” si „WLSTD”. Spune-ne care sunt favoritele tale in sectiunea de comentarii de mai jos. 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*