Bam Margera ii adreseaza o scrisoare deschisa lui Ville Valo de la HIM

851 vizualizări

Bam Margera, vedeta din „Jackass” si din „Viva la Bam” i-a adresat o scrisoare deschisa lui Ville Valo, solistul formatiei HIM, sub forma unui videoclip.

In inregistrare, Bam scoate la lumina niste aspecte mai putin cunoscute ale prieteniei dintre ei si muzicianul finlandez. Cei doi au avut o amicitie productiva, atat pentru Bam, cat si pentru formatia HIM.

Bam Margera a ajutat la popularizarea trupei in America, prin intermediul emisiunilor sale, in timp ce skaterul a devenit mai faimos in Europa datorita fanilor HIM, care ii urmareau show-urile pentru a afla mai multe despre idolii lor.

Dupa ce Ville Valo a intrat in rehab, intr-un centru din Statele Unite, intre el si Bam s-a produs o ruptura semnificativa iar colaborarea profesionala intre muzician si producatorul TV a incetat.

In videoclip, Bam prezinta motivele acestei destramari.

„Ma uitam la idolul meu, aflat pe un drum autodistructiv. Nu am realizat acest lucru atunci, aveam impresia ca doar vrea sa se distreze. Cand el mi-a spus, dupa a 5-a sticla de vin, „da-mi un Adderall” (n.r. un medicament pe baza de amfetamina, utilizat pentru tratarea ADHD-ului si a narcolepsiei), i-am dat un Aderall, si asta pentru ca si-l dorea si pentru ca e Ville Valo…Tot ce vrea, primeste. Nu mi-am dat seama ca il ucideam. A doua zi m-am trezit la Chateau Marmont cu Seppo Vesterinen (n.r. managerul formatiei HIM) si intreaga echipa Warner privindu-l pe Ville avand o criza violenta de astm. Toti se uitau la mine, acuzandu-ma. In ziua aceea, el a intrat in rehab, si foarte bine, pentru ca daca nu o facea, pleca pe un drum autodistructiv spre iad, pe care eu nu realizasem ca il favorizam”, a explicat Bam.

Acesta a continuat prin a spune ca la „Promises”, centrul unde Ville Valo s-a internat, se afla, la momentul respectiv, si actrita Lindsay Lohan, care, spune Bam,  „ar fi vrut sa faca sex cu Ville, dar nu i-a reusit”.

„Am inceput sa-mi dau seama ca motivul pentru care Ville a intrat la rehab eram eu, pentru ca, daca Ville ma ruga sa-i gasesc cocaina, ii gaseam cocaina, daca imi cerea Adderall, ii dadeam Adderall. Eu l-am dus pe acest drum spre distrugere dar, da-o naibii de treaba, el este cel care m-a invatat sa beau inainte de pranz! Cred ca el nu isi da seama ca parte din motivul pentru care show-urile sale sunt sold-out este ca eu mi-am oferit energia pentru ca HIM sa aiba succes. Nu am primit niciodata o scrisoare de multumire din partea lui Ville Valo”, explica Bam.

„Faptul ca nu a venit la prima mea nunta m-a suparat teribil. Ce era mai important? Sa repeti cateva piese? Iggy Pop era acolo iar tie iti rezervasem scaunul de onoare. Te-am intrebat o data cine este cel mai bun prieten al tau, iar tu nu prea ai stiut sa-mi raspunzi. Mi-ai spus ca Ike. Dar sa ne uitam putin la voi doi. Ike s-a certat cu unul dintre roadies si efectiv a plecat. Tu nu ai incercat sa afli ce s-a intamplat. Pur si simplu ai trecut mai departe. Heartkiller”, a continuat Bam.

Videoclipul in care Bam face aceste dezvaluiri poate fi vizionat mai jos.

Astfel, fanii muzicianului vor intelege mai bine de ce artistul a trecut printr-o perioada atat de dificila in anii cand apareau „Dark Light” si „Venus Doom”.

UPDATE: Intre timp, Bam Margera a sters videoclipul de pe Facebook. Vom reveni cu o repostare a acestuia.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*