Baroness lansează videoclip pentru piesa „Borderlines”

71 vizualizări

Vara aceasta americanii de la Baroness ne vor încânta cu un material discografic nou, mult așteptatul „Gold & Grey”. Produs de același mastermind din spatele ultimului album lansat în 2015, „Purple”, Dave Fridmann, noul album va ieși la lumină pe data de 14 iunie 2019.

Da, avem ceva de așteptat, dar până atunci ne putem bucura de un nou videoclip pentru piesa „Borderlines” aici:

În videoclip avem puțin peste șase minute de culori și fețele membrilor trupei care exprimă tot felul de emoții puternice, fiind ceea ce ei își doresc de la fiecare melodie nouă: evoluție, emoții puternice și depășirea limitelor impuse de materialele precedente.

Încă de anul trecut, din luna aprilie mai extact, fanii trupei au fost puși pe jar de un anunț făcut de John Baizley, chitaristul, vocalistul și, surpriză, unul din oamenii de la clape și percuție – un fel de „nea Ion” priceput la toate – într-un interviu pentru Teamrock, cum că s-au apucat de scris material nou, apoi a urmat o perioadă cu vești bune și rele, membri care vin și pleacă și, mai ales, publicarea artwork-ului pentru copertă care reprezintă ultimii 12 ani din istoria trupei.

Pe lângă „Borderlines”, albumul va conține încă șaisprezece piese:
1. Front Toward Enemy
2. I’m Already Gone
3. Seasons
4. Sevens
5. Tourniquet
6. Anchor’s Lament
7. Throw Me An Anchor
8. I’d Do Anything
9. Blankets of Ash
10. Emmett-Radiating Light
11. Cold Blooded Angels
12. Crooked Mile
13. Broken Halo
14. Can Oscura
15. Borderlines
16. Assault of East Falls
17. Pale Sun


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*