Bateristul Cato Bekkevold a părăsit formația Enslaved

288 vizualizări

Cato Bekkevold, bateristul ENSLAVED (foto), a anunțat că a părăsit formația. Cato a fost membru al trupei din anul 2003 și a lansat alături de aceasta albume precum „Isa” (2004), „Ruun” (2006) sau „RIITIIR” (2012).

Cato a mărturisit că s-a despărțit în mod amiabil cu colegii săi, datorită faptului că își dorește să petreacă mai mult timp alături de fiica sa și datorită faptului că a ajuns la o vârstă la care cu greu mai poate cânta black metal. Declarația completă a instrumentistului poate fi vizionată mai jos.

Este cea de a doua plecare recentă din tabăra celor de la Enslaved: clăparul Herbrand Larsen a părăsit formația în 2016, fiind înlocuit apoi de Håkon Vinje de la Seven Impale în 2017.

Enslaved urmează să concerteze în cadrul festivalului Rockstadt Extreme Fest, care va avea loc între 2-5 august 2018, la Terenul de Biatlon de la baza Cetății Râșnov.

Cato has some news for you!

"Friends, as many of you have realized by now; there will be some regrouping within the Enslaved-ranks. So, we'll just let Mr. Bækkevold speak up (you all know he loves to go on and on and on anyway….)"

Geplaatst door Enslaved op Woensdag 20 juni 2018


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*