Biletele pentru concertul Iced Earth au fost suplimentate. Programul concertului

258 vizualizări

Au mai ramas doar cateva zile pana la concertul ICED EARTH de la Bucuresti, din Silver Church Club, de pe data de 28 ianuarie 2014.

Dupa ce s-a anuntat ca a mai ramas un numar mic de bilete, fanii s-au mobliziat si s-au asigurat ca vor putea lua parte la cel mai tare eveniment metal al inceputului de an.

Deoarece biletele puse in vanzare initial s-au epuizat dar fanii au continuat sa arate un real interes fata de acest eveniment, organizatorii, impreuna cu managementul formatiei, au decis sa suplimenteze cu inca 100 de bucati.

Biletele se pot achizitiona direct cu card (simplu, comod si eficient) sau din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro), la urmatoarele preturi:

65 lei – primele 100 de bucati – Sold Out!
50 lei (Black Friday) – 29 noiembrie, intre orele 10.00 – 21.00 – Sold Out!
75 lei – urmatoarele bilete achizitionate pana la data de 27.01.2014 (Plateste cu card)
85 lei – biletele achizitionate in ziua concertului 28.01.2014

Mai jos gasiti programul evenimentului:

Open-doors:   18:30 – acces VIP Meet and Greet
                      19:00 – acces public
Elm Street: 19:30
Warbringer: 20:15
Iced Earth: 21:25

Reamintim ca ICED EARTH, una dintre cele mai importante formatii metal de pe Noul Continent, se pregateste pentru concertul pe care il va sustine pe data de 28 ianuarie 2014 la Bucuresti.

Evenimentul va avea loc in Silver Church Club si este organizat de Promusic Events si Maximum Rock Magazin (producator Nelu Brindusan).

Din totalul de 400 de bilete puse la dispozitie, au ramas doar 100 de bucati! Asa ca, daca vreti sa luati parte la cel mai important eveniment metal al inceputului de an, va sfatuim sa va grabiti ca sa puneti mana pe un bilet.

Pe langa headlinerii de la Iced Earth, vor mai evolua si alte doua trupe de exceptie. Warbringer din SUA, exponenti ai thrash metalului, si Elm Street, din Australia, adepti ai heavy-ului.

Iced Earth poposeste in Romania pentru a promova noul album, „Plagues Of Babylon”, care a fost lansat pe data de 6 ianuarie 2014.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*