Biletele VIP la Tributul AC/DC – 40 de ani de la Hard Rock Café s-au epuizat

199 vizualizări

Pe 25 aprilie, vineri, la Hard Rock Cafe, te invitam sa sarbatoresti 40 de ani de AC/DC alaturi de una dintre cele mai prolifice trupe tribut ale formatiei din Hard Rock Café precum si in ziua concertului la intrare.

Hiturile celebre ale celor de la AC/DC insotite de solo-urile ‘nebune’ de chitara se vor auzi intr-un spectacol unic! Asadar, fanii impatimiti ai ROCK-ului sunt asteptati sa australiene, “THE ROCK” ! Biletele VIP cu loc la masa in fata scenei s-au epuizat deja monentand mai fiind disponibile doar locuri la masa sau in picioare la pretul de 35 de lei pe iabilet.ro, in reteaua UMAN sau joi la concertul Bosquito cante la unison refrenele melodiilor „Thunderstruck” „You Shook Me All Night Long” , „Highway to Hell” si multe altele!

FOR THOSE ABOUT TO ROCK…WE SALUTE YOU!

Cu un solist vocal de exceptie care se apropie foarte mult de Brian Johnson, un chitarist solo din Moscova (la fel de “nebun” si energic ca Angus Young) si instrumentisti cu experienta la bas, chitara rítmica si tobe, trupa The R.O.C.K. reuseste de fiecare data sa surprinda publicul si sa ii transmita starea specifica unui concert AC/DC

Biletele costa 35 de lei cu loc la masa (sau in picioare) si pot fi procurate online de pe www.iabilet.ro si www.metalhead.ro/bilete/, din reteaua de magazine UMAN din toata tara, de la Hard Rock Cafe si in ziua concertului la intrare.
Reteaua de magazine UMAN include:
– Bucuresti: Piata Romana, Str George Enescu nr 30 colt cu Magheru si in Baneasa Shopping City (la etaj)
– Cluj si Iasi: in Iulius Mall
– Timisoara: in Uman Shop, Outlet si Core
– Brasov: Strada Muresenilor nr. 3

Pe www.iabilet.ro si www.metalhead.ro/bilete/ poti comanda atat bilete in format electronic (print @ home – platesti cu cardul online sau cu Paypal, primesti biletele pe mail apoi le printezi sau vii cu smartphoneul sau tableta la intrare) cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa ne contactati la contact [at] iabilet.ro sau 0741272967 (intre 09:30 si 18:00, de luni pana vineri).

Cumpararea biletelor de pe www.iabilet.ro asigura automat si rezervarea de locuri la masa scapandu-te de drumul pana la locatie sau de un telefon pentru rezervare. Acestea se aloca in functie de cumpararea biletelor asa ca daca iti cumperi bilet mai repede prinzi cele mai bune locuri!

Un eveniment prezentat de METALHEAD si BestMusic Live Concerts si oferit de DYNACORD!

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*