Billy Corgan (Smashing Pumpkins) lupta pentru cauza PETA

63 vizualizări

Billy Corgan, vocalistul formatiei SMASHING PUMPKINS, sustine PETA in lupta sa impotriva practicilor barbare folosite de producatorii de branza, care obisnuiesc sa opreasca din crestere coarnele vacutelor printr-o metoda sinistra.

Acestia cauterizeaza tesutul responsabil pentru aparitia cornitelor, dar arsurile sunt deseori atat de severe incat animalele fac infectii, sau le este afectat osul.

Am vazut fotografii si am urmarit videoclipul investigativ al PETA. Am fost ingrozit sa vad cum vacutele se chinuiau de durere sub atingerea fierului incins. Industria a notat ca arsurile sunt atat de severe incat pot distruge osul. Nici practicile care includ o substanta caustica responsabila pentru arderea tesutului nu sunt mai grozave. Va cer sa luati atitudine impotriva acestui barbarism de nedescris si sa le cereti producatorilor sa inceteze„, a declarat Corgan.

PETA sugereaza ca fermierii ar putea evita aceste metode prin cresterea unor specii fara coarne. Campania organizatiei se indreapta impotriva lantului de restaurante California Pizza Kitchen, care lucreaza cu producatori responsabili pentru aceste practici.

Poti si tu sa contactezi compania pentru a-ti exprima parerea facand click AICI.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*