Biohazard confirmati pentru B’Estfest 2013

156 vizualizări

Organizatorii B’Estfest tocmai au anuntat pe pagina de Facebook a evenimentului ca BIOHAZARD, celebra formatie americana, va canta la editia din 2013 a festivalului.

rupa americana Biozahard estecea mai recenta confirmare de pe afisul B’ESTFEST Summer Camp 2013,legendele hardcore aflandu-se de altfel la primul lor show in Romania. Prezentatade Ciuc Premium si Coca-Cola, editiadin acest an a festivalului vaavea loc in weekendul 5-7iulie, in B’ESTFEST Park –Bucuresti, Tunari, printre artistii confirmati deja numarandu-se Texas, Nas, Nneka, Chase & Status live,Enter Shikari, Tiamat, Soilwork, Noisia, Joker si Friction.

Originara din Brooklyn, New York, Biozahard a luat fiinta in anul 1987, fiind recunoscuta ca unadintre primele trupe ce a introdus in genul hardcore punk elemente metal,groove si influente hip hop.

“Biohazard”, albumul de debut, a fost lansat in anul 1990, urmatdoi ani mai tarziu de “Urban Discipline”,material ce a fost vandut in peste un milion de copii in intreaga lume si de pecare a fost extras si unul dintre cele mai cunoscute single-uri ale trupei, “Punishment”. Albumul“State Of The World Address”, din1994, a inclus piesa „How It Is”,o colaborare cu artistul hip-hop Sen Dog(Cypress Hill).

In anul 1995,chitaristul Bobby Hambel a parasit trupa, urmatoarele materiale de studio fiind inregistrate fara participareaacestuia, pana cand, 13 ani mai tarziu, in 2008, membrii Biohazard au revenit la formula initiala – Billy Graziadei, Danny Schuel, Bobby Hambel si Evan Seinfeld – sustinand o serie de concerte indelung asteptatede fanii trupei. “A fost de parca nu amluat pauza niciodata.

Chiar din momentul in care ne-am urcat pe scena ne-amsimtit ca in vremurile bune, aceasta fiind energia de care aveam nevoie pentrua scrie piese noi” marturisea Billy Graziadei. Imediat dupa reuniune, Biohazard a semnat un contract culabel-ul Nuclear Blast si a intrat in studio alaturi de Toby Wright, celebrul producator care a lucrat de-a lungul timpuluicu artisti precum Slayer, Alice InChains, Fear Factory si Soulfly,pentru a pregati cel de-al noualea album din cariera. Rezultatul colaborarii afost “Reborn In Defiance”, lansat inianuarie 2012, album ce a marcat revenirea spectaculoasa a veteranilor hardcorein atentia fanilor.

Vara aceasta, Biohazardse va afla pentru prima data si in Romania, pe 6 iulie in cadrul B’ESTFEST SummerCamp 2013, trupaconfirmand aparitii si la festivaluri precum Dour (Belgia) sau BrutalAssault (Cehia).

B’ESTFEST se va desfasura in perioada 5-7 iulie, abonamentelevalabile pe intreaga durata a celor trei zile de festival (150 RON), biletelepentru o singura zi (70 RON) si voucherele de camping (20 RON) fiinddisponibile in pre-sale atat online pe www.MyTicket.ro,cat si in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Sala Palatului silibraria Mihai Eminescu.

Fanii B’ESTFEST ausansa de a rememora cele mai frumoase clipe ale editiei 2012 in documentaruldisponibil pe canalul de Youtube: BestfestTV.

Detalii suplimentare despreB’ESTFEST Summer Camp sunt disponibile pe www.bestfest.rosi www.facebook.com/Bestfest.Romania


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*