The Blackmordia și Xaon concertează alături de Gojira la Arenele Romane pe 4 iulie

391 vizualizări

GOJIRA, cea mai cunoscuta trupa de metal francez, concerteaza in data de 4 iulie, la Arenele Romane din Bucuresti! Alaturi de ea vor urca pe scena THE BLACKMORDIA, una dintre cele mai tinere si energice trupe metal din Franta, si elvetienii de la XAON care au facut furori la editia din 2016 a festivalului METALHEAD Meeting.

The Blackmordia

Infiintata la Paris, trupa The Blackmordia si-a propus sa ia cu asalt scena metalului modern! Cu o varsta medie de 19 ani, cvintetul si-a construit deja o baza semnificativa de fani, fiind prezent destul de des atat in presa de specialitate, cat si la televiziunea nationala franceza. The Blackmordia a impartit deja scena cu nume celebre precum August Burns Red, The Word Alive sau Betraying the Martyrs, sustinand pana in prezent peste o suta de spectacole si devenind extrem de cunoscuta in Franta. Cel mai nou single al trupei, „Lying To Ourself”, poarta semnatura lui Al Groves, producator englez responsabil pentru cel de-al cincilea album al trupei Bring Me the Horizon, „That’s the Spirit”.

Xaon

Proiectul Xaon a aparut in 2015 si a fost format de catre doi muzicieni profesionisti, Vincent Zermatten si Florian Jacot-Descombes, care si-au dorit sa experimenteze extremele genului death metal, inventand un stil pe care ulterior l-au numit „Dark Metal”. In prezent, Xaon a anuntat o noua prezenta permanenta in randurile componentei sale, anume vocalistul de origine franco-americana Rob Carson.

Primul EP al trupei Xaon poarta numele de „Face of Balaam” si a fost promovat anul trecut printr-o serie de concerte importante in Europa, printre care si cel sustinut pe scena festivalului METALHEAD Meeting 2016. Xaon revine pe 4 iulie, in concert la Bucuresti, cu primul lor album full-lenght, „The Drift”, lansat recent sub egida casei de discuri Sliptrick Records.

 

sursă: Comunicat de presă


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*