Bon Jovi, acuzati ca sunt carpele politicienilor

273 vizualizări

Cand o formatie rock devine preferata politicienilor, iti dai seama cat de slaba este linia de demarcatie dintre puterea subversiva a unui gen de muzica anti-sistem si dorinta muzicienilor de a parveni cu orice pret.

Trupa BON JOVI a fost nevoita de curand sa ia o decizie care a facut-o nepopulara in randul fanilor dar a castigat „votul” guvernatorului Andrew Cuomo.

Formatia a avut de ales intre a canta la un targ popular din New York, unde luau parte peste 17.000 de oameni, si a oferi un concert privat pentru guvernator, unde pretul unui bilet era de peste 1000 de dolari.

Evenimentele trebuiau sa aiba loc la 3 zile unul de celalalt. Targul se desfasura pe 28 august, in timp ce concertul guvernatorului pe 25.08.2013.

Bon Jovi a ales concertul privat, se pare sub presiunile guvernatorului.

Formatia a vrut sa evite ca lumea sa vada un conflict intre show-ul de la targ, unde trupa urma sa incaseze 650.000 de dolari si concertul privat„, a spus purtatorul de cuvant al lui Cuomo.

„Vor fi doar snobi acolo, oameni care dau 1000 de dolari pe un bilet si habar n-au cine e trupa. Ce fel de formatie rock este asta care isi abandoneaza fanii pentru bogatasi? Bon Jovi a devenit tar*a politicienilor”, scrie un fan revoltat pe pagina de Facebook a targului.

Nu este corect. Vom pierde peste 1 milion de dolari doar din vanzari de bilete. Acesti bani ar putea fi investiti in bunastarea statului si a oamenilor Americii. Cuomo este un egoist!”, au declarat reprezentantii targului ramas fara headliner.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*