Bucium, Tiarra și Untold Faith cântă alături de Bucovina pe 17 decembrie la Arenele Romane

794 vizualizări

BUCOVINA va sustine pe 17 decembrie, pe scena Arenelor Romane din Bucuresti, traditionalul concert de sarbatori, iar anul acesta vor avea o serie de invitati speciali care asteapta cu nerabdare sa va cante si sa va incante! BUCIUM, TIARRA si UNTOL FAITH completeaza line-up-ul unui show de zile mari!

Cu aceasta ocazie, va reamintim ca azi este ultima zi in care mai gasiti bilete earlybird la pretul de 39 de Lei. Incepand de maine acestea vor costa 45 de Lei, respectiv 50 de Lei in ziua concertului, la intrare. Biletele pot fi cumparate online pe www.iabilet.ro si din cele peste 1700 de puncte ale retelei fizice iaBilet.

afis-bucovina

BUCIUM este o trupa romaneasca de folk, rock, ambiental, caracterizata prin folosirea a doua viori alaturi de chitara, bas, tobe, instrumente traditionale si voce. Din sfera progresivului, Bucium transpune traditii, ritmuri si credinte populare intr-o nota contemporana, cu un show care include proiectii multimedia, ceea ce face ca aparitia lor „live” sa fie asimilata unui adevarat act muzical cultural.

TIARRA reuseste sa combine cu maiestrie elemente ale gothic metalului cu instrumente clasice, iar rezultatul final este un contrastul intre doua lumi muzicale, o antiteza din care izvorasc compozitii impletite cu influente doom, preogresive si simfonice.

UNTOLD FAITH este o formatie de progressive metal din Carei. Untold Faith activeaza in scena metalului romanesc de sase ani, timp in care a castigat numeroase premii precum locul I la Posada Rock 2015 si Locul I la Semifinala Wacken Metal Battle Romania 2014.

Youtube Untold Faith

Pentru acest eveniment biletele sunt disponibile in format electronic pe www.iabilet.ro si in punctele retelei fizice iabilet.

sursă: Comunicat de presă


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*