Caleb Followill (Kings Of Leon): „Nu vrei sa fii in preajma mea cand sunt beat”

126 vizualizări

Caleb Followill, vocalistul formatiei KINGS OF LEON, a stat de vorba cu jurnalistii de la The Telegraph si a negat zvonurile potrivit carora ar fi fost in rehab.

In 2011, formatia a anulat un turneu in SUA, invocand drept motive „problemele interne ale trupei, care necesita rezolvare„. Presa a speculat ca ar fi fost vorba despre alcoolismul lui Caleb.

Odata ce incep sa beau, nu vrei sa fii in preajma mea, pentru ca nivelul meu de sinceritate este brutal, asta ca sa nu spun ca devin pur si simplu rautacios. Intr-un fel, ma descarc pe toata lumea pentru ca atunci incep sa indrept degetul spre mine. Nu stiu ce anume ma tortureaza…Poate sunt doar beat„, a declarat Caleb pentru The Telegraph, argumentand motivul pentru care viata formatiei este, din cand in cand, ingreunata de episoadele de betie ale membrilor.

Cu toate acestea, Caleb nu a cautat niciodata ajutor profesionist.

Nu am fost niciodata internat la rehab, doar am incetat sa mai beau. Mi-a placut sa redescopar cum este sa fii normal si sa nu fi nevoit sa joci rolul pe care oamenii se asteapta sa-l joci. Mi-a deschis ochii asupra multor lucruri. Asta nu inseamna ca nu vor exista momente cand ne vom dori sa ne dezlantuim si sa ne lasam parul pe umeri! Cu toate acestea, imi place cand nu beau. Data viitoare cand ma veti vedea, probabil ca veti spune: „ei bine, nu l-a tinut prea mult!„, a continuat Folowill.

Noul album al formatiei Kings Of Leon va fi lansat pe data de 24 septembrie 2013. Discul este intitulat „Mechanical Bull”.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*