Castiga abonamente la I AM THE ROCKER si Maximum Rock Festival!

216 vizualizări

IMPORTANT: Ca urmare a reconfigurarii evenimentului I AM THE ROCKER, concursul nu mai este valabil! Ne pare rau.

Pe o piata din ce in ce mai competitiva in materie de concerte, Promusic Events si Phoenix Entertainment arata ca organizatorii stiu sa se si sprijine, pentru a veni in intampinarea nevoilor consumatorilor de evenimente!

Astfel, initiativa comuna a celor doi organizatori este realizarea unui concurs care pune la bataie 5 abonamente la Maximum Rock Festival si I AM THE ROCKER. Toti cei care isi procura abonament la oricare dintre evenimente, este inscris automat intr-un concurs din care, daca iese victorios, va avea ocazia sa ia parte fie la Maximum Rock Festival, fie la I AM THE ROCKER.

Asadar, persoanele care au achizitionat si care achizitioneaza abonament la Maximum Rock Festival intra in cursa pentru unul dintre cele 5 abonamente la I AM THE ROCKER, si vice-versa, cei care isi procura abonament la I AM THE ROCKER, pot castiga unul dintre cele 5 abonamente la Maximum Rock Festival!

Toti cei care isi procura abonamente, indiferent la care dintre cele doua evenimente, sunt rugati sa se inscrie in concurs trimitand un e-mail cu subiectul: „I AM THE ROCKER/Maximum Rock Festival” pe adresa: concurs@maximumrock.ro. Mailul trebuie sa contina codul de bare al abonamentului achizitionat!

I AM THE ROCKER se va desfășura în weekendul 4-5 iulie la Romexpo și va fi primul festival de rock și metal din România realizat după standarde internaționale.

În prima zi vor urca pe scena Black Star Riders (The New Thin Lizzy), Soulfly, Kamelot, Carcass, Hang the Bastard, Celelalte Cuvinte, Kempes, White Walls, Breathelast, Goodbye to Gravity, Hatemode și Diamonds are forever, iar în cea de-a doua zi publicul se va putea bucura de concertul aniversar Dream Theater sau de show-urile incendiare oferite de Skindred, Mayhem, Skindred, Myrath, Arkona, Odd Crew, Terrana, Days of Confusion, Dirty Shirt, QuantiQ, Kistvaen, Target și Blutrina.

Și pentru că, după distracție și mult headbanging fanii vor deveni însetați, apa plată va fi complet gratuită!

Biletele sunt disponibile în regim de abonament la prețul de 220 de lei, iar în zilele evenimentului – 250 de lei. De asemenea, sunt disponibile si bilete pe zile, la pretul de 125 de lei/zi.

Atât abonamentele și biletele pe zile, cât și biletele pentru parcarea motocicletelor și pentru camping pot fi achiziționate din rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Carturesti și online, pe www.eventim.ro

FACEBOOK EVENT I AM THE ROCKER                 FACEBOOK EVENT MAXIMUM ROCK FESTIVAL

I am the rocker si Maximum Rock

Maximum Rock Festival 2015 este unul dintre cele mai asteptate evenimente rock ale toamnei in Romania si isi propune sa prezinte publicului autohton si international 4 zile de concerte exceptionale, sustinute de 25 de formatii, in 2 locatii diferite – Club Colectiv si Arenele Romane!

Festivalul are loc intre 15 si 18 octombrie si este o sarbatoare metal cu acte in regula. Pe langa concerte, la eveniment se vor desfasura diverse activitati interactive, expozitii, targuri de merchandise, performance-uri si multe altele.

Pana acum, au fost confirmate urmatoarele trupe: Epica, Annihilator, Sirenia, Skalmold, Zonaria, Nightrage, The Silent Wedding, Kistvaen, Harlott, Archer, Gothic, Hatemode si Crimena,  Enemy of Reality, Dimlight, Sorrowful Angels, si Tiarra, urmand ca noi nume sa fie anuntate cat de curand.

   

Un bilet este valabil pentru toate zilele de festival!

89 lei / 20 euro primele 200 de bilete – disponibile numai prin PayPal sau direct de la sediul Maximum Rock Romania.

Maximum Rock Festival 2015 – Ticket 4 days


99 lei / 22,5 euro
urmatoarele 250 de bilete

Maximum Rock Festival 2015 – Ticket 4 days


110 lei / 25 euro
urmatoarele 500 de bilete
125 lei / 28,5 euro restul biletelor
135 lei / 30,5 euro pentru biletele achizitionate in perioada festivalului
250 lei / 56,5 euro bilete VIP – 30 buc (meet & greet + afis + pachet cu material promotionale) – disponibile numai prin PayPal si direct de la sediul Maximum Rock Romania.

Maximum Rock Festival 2015 – VIP Ticket 4 days

 

Biletele pot fi achizitionate si in format fizic din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas, online pe www.eventim.ro).


 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*