Cele mai proaste formatii ale anilor ’90

656 vizualizări

Ca de obicei, prestigioasa revista Rolling Stone se incumeta sa faca acele topuri de care orice alta publicatie se teme. De data aceasta este vorba despre un „Top 10 cele mai proaste formatii ale anilor ’90.

Revista le-a cerut cititorilor sa-si trimita raspunsurile prin intermediul unui „poll” creat, iar numele au inceput sa curga. „Castigatorul” locului intai este formatia americana Creed.

Aceasta a fost intemeiata in 1995 de catre Scott Stapp (voce), Mark Tremonti (chitara), Brian Marshall (bas) si Scott Phillips (tobe). Creed a lansat trei albume inainte de a se desparti in 2004. In 2009 grupul s-a reunit, dar nu a mai avut succes.

Nu este de mirare ca Creed a iesit fruntasa. Avem de-a face cu o formatie atat de dispretuita incat proprii ei fnai au dat-o in judecata ca urmare a unui concert prea prost ca sa fie adevarat, sustinut in 2003. Scott Stapp este atat de urat incat atunci cand a aparut un videoclip cu el primind un blow-job de la o femeie, cu Kid Rock langa el, Kid Rock a declarat ca a fost mai jenat de faptul ca lumea a aflat ca isi petrece timpul cu Stapp, decat de ipostaza in care aparea acesta„, au scris redactorii rautaciosi ai revistei.

A doua formatie in lista celor mai dispretuite este Nickelback, acuzata de Patrick Carney, tobosarul trupei Black Keys, ca este responsabila pentru moartea muzicii rock.

Al treilea grup din lista este, in mod nesurprinzator, Limp Bizkit. Daca pana si Fred Durst, vocalistul trupei, isi uraste creatia, ce sa mai spunem? Iata ce declara el:

Cat am cantat cu Limp Bizkit, ma uitam in public si nu vedeam altceva decat acei ‘bullies’ care m-au torturat ani de zile. Se imbracau ca mine si imi foloseau muzica drept pretext pentru a fi agresivi. Cand mi-am dat seama, am parasit formatia. Nu mai ascult nimic care seamana cu Limp Bizkit si ma dezic de acea perioada din viata mea”, a declarat muzicianul.

In mod surprinzator, legendara trupa Nirvana a aparut in lista pe locul 5. Considerata revolutionara pentru rockul contemporan, Nirvana nu prea are ce sa caute intr-un asemenea top. Chiar si asa, cititorii Rolling Stone cred contrariul.

Mai jos gasesti topul complet.

10.Dave Matthews Band
9. Ace of Base
8. Spin Doctors
7. Bush
6. Hootie and the Blowfish
5. Nirvana
4. Hanson
3. Limp Bizkit
2. Nickelback
1. Creed

>


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*