Chad Kroeger (Nickelback), atac dur la adresa formațiilor Stone Sour și Slipknot

2.306 vizualizări

Chad Kroeger, solistul formației NICKELBACK, a făcut de curând niște comentarii acide cu privire la colegul său de breaslă, vocalistul Corey Taylor (Stone Sour/ Slipknot).

În cadrul unui interviu acordat revistei suedeze Metal Covenant, Kroeger a lăudat activitatea trupei sale.

„Nu cred că există o trupă care să fie mai diversă, din punct de vedere muzical, ca a noastră și nu vorbesc din mândrie sau ego. Spune-mi tu o formație care să acopere o paletă sonoră atât de versatilă”, l-a provocat Kroeger pe reporterul care îl intervieva.

Acesta a menționat, în treacăt, grupul lui Corey Taylor, Stone Sour, lucru care l-a făcut pe Kroeger să își exprime părerea cu privire la aceasta.

Da, probabil. Dar știi de ce? Pentru că ei încearcă să fie Nickelback. Corey Taylor a spus niște lucruri foarte urâte despre mine în presă. Vorbește mereu despre cât de ușor este să compui un hit. Arată-mi! Compune și tu unul! Încă nu am auzit așa ceva din partea lui. Piesele sunt în regulă dar nu sunt la fel de bune ca ale noastre. Sună ca versiunea ușoară a lui Nickelback”, a afirmat muzicianul.

Chad Kroeger a vorbit și despre Slipknot, cealaltă formație în care activează Corey Taylor.

„Au trebuit să își pună costume și să țopăie pe scenă. Cât de bună poate fi muzica unei trupe dacă, pentru ca aceasta să se facă remarcată, membrii ei trebuie să se bată în fața publicului și să își vomite în măști?”, a continuat Kroeger.

„Când s-a săturat să se ascundă în spatele unei măști, a vrut ca oamenii să știe cum arată – așa că a înființat Stone Sour”, explică solistul, referindu-se la Corey Taylor.

„Feed The Machine”, cel mai recent disc semnat Nickelback, a fost lansat în data de 16 iunie 2017, via BMG. Formația va pleca într-un lung turneu de promovare.

Cât despre Stone Sour, grupul pregătește discul „Hydrograd”, care va apărea în data de 30 iunie 2017.

Așteptăm reacția lui Corey Taylor cu privire la comentariile colegului său Chad Kroeger.Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*