Changing Skins a supravegheat operatiunea de productie si multiplicare a primului album discografic

420 vizualizări

In 13 octombrie CHANGING SKINS va lansa primul material discografic intitulat … “Changing Skins”, un Digipack ce include pe langa cele 10 piese si videoclipurile “Ain’t Worth It”, respective “Deeper And Deeper”.
Albumul va fi distribuit in Romania de catre A & A Rec.
Multiplicarea CD-urilor s-a facut la ODS Optical Disc Solutions din Bucuresti sub atenta supraveghere a formatiei. Cateva imagini pot fi urmarite mai jos:

Trebuie sa amintim ca, asa cum declara reprezentantul ODS Optical Disc Solutions, in toate sectoarele unde se produc si se multiplica CD-uri exista o restrictie foarte mare de personal, iar Changing Skins este prima formatia care a avut acces in aceste sectoare.


Tracklist-ing “Changing Skins”:
1. Ain’t Worth It
 2. Baby
 3. Use ME
 4. Lady Hoax
 5. Deeper And Deeper
 6. The Friday Night Anthem
 7. Fragile
 8. Perfect Foes
 9  Hot Core
10 The Road
11. Ain’t Worth It (videoclip)
12. Deeper And Deeper (videoclip)

 

Concertul de lansare al acestui prim album semnat de Changing Skins va avea loc la clubul The Silver Church din capitala, incepand cu ora 20.00, iar biletele pot fi achizitionate, in ziua concertului de la intrarea in locatie, la doua preturi:
– bilet normal: 15 lei
– bilet special pentru fani: 25 lei (include 1 CD + 1 afis color 50/70cm)

In cadrul acestui eveniment pot fi achizitionate CD-uri la pretul de 20 lei (afis gratuit inclus)

Pentru fanii din alte localitati care nu ajung la lansarea albumului de pe 13 octombrie de la The Silver Church, formatia a pregatit un pachet special.
– CD cu autograf + afis color cu autograf + sticker, toate acestea la pretul de numai 25 lei + 12 lei taxele postale
Acesta se poate achizitiona prin comanda si plata in avans pana la data de 15 octombrie 2012. Dupa aceasta data CD-urile si afisele nu mai contin autografele formatiei. Cei interesati trebuie sa trimita un email la adresa promo@promusicprod.ro si vor primi toate detaliile necesare achizitionarii pachetului special.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*