Children of Bodom se reintorc cu un trailer pentru albumul „Hexed”

85 vizualizări

Basistul Henkka Seppälä ne dezvăluie în rândurile care urmează cu ce album Children of Bodom consideră el că va semăna noul material.

Trupa finlandeză Children Of Bodom au scos primul trailer pentru albumul „Hexed”, acesta fiind cel de-al zecelea album din cariera lor. Materialul va fi disponibil pe piață începând cu data de 8 martie 2019.

Hexed” a fost înregistrat la studiourile care aparțin formației, Danger Johnny Studios, în Helsinki, cu ajutorul producătorului Mikko Karmila. La studiourile Finnvox, tot din Helsinki, au fost realizate mixajul și masterizarea.

Basistul formației, Henkka Seppälä, consinderă că mereu i-a fost dificil să definească muzica Children Of Bodom. Acesta continuă spunând că „mereu are un sentiment de familiaritate, însă elementele noi abordate de formație îl surprind”. „De data asta, avem ceva care clar sună a Bodom, dar, cumva, nu am mai făcut nimic de genul ăsta până acum. Pe de altă parte, cineva ne-a spus că are un vibe asemănător cu cel pe care l-a avut Follow The Reaper (n.r. 2010). Nu știu ce să zic. Oricum, am avut dificultăți în a alege piesele pentru materialul video. Presupun că ăsta e un gen de problemă pozitivă”, completează Henkka.

Conform site-ului Rock FM, într-un interviu acordat anul trecut, Alexi Laiho, solistul formației, a afirmat că părerea generală a persoanelor care au ascultat albumul este că te prinde mai repede și mai ușor decât cele dinainte. „Poate este vorba despre structurile mai simple ale cântecelor, care sunt mai ușor de înțeles la prima ascultare”, susține acesta. „Sunt câteva linii melodice pe album care par inspirate din jazz, deși sunt în totalitate metal în mâinile noastre”, continuă solistul.

Ultimul turneu nord-american al trupei Children of Bodom a avut ca scop sărbătorirea a 20 de ani de la nașterea albumului lor de debut intitulat „Something Wild” (1997).

Cea mai recentă piesă de pe noul album pe care artiștii au lansat-o anul trecut este „Under Grass And Clover”. O puteți vizualiza mai jos.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*