Comunicat de presă: Al treilea artist confirmat la DrumStage – Winter Groove

682 vizualizări

Promusic Events și Maximum Rock vă învită la a 7-a ediție a evenimentului DrumStage –  Winter Groove, eveniment ce va avea loc pe data de 25 noiembrie 2018 în clubul Quantic din București. Până în prezent, au fost confirmați Adrian Tăbăcaru (Taine) și Alex Hălmăgean (Days of Confusion). Alături de ei, va concerta în cadrul evenimentului și toboșarul Kerim “KRIMH” Lechner.

În scurt timp vor fi anunțați și alți artiști.

Biletele pot fi achiziționate la prețul de 45 RON din rețeaua AmBilet.ro. Pentru mai multe detalii vă învităm să accesați evenimentul de Facebook aici.

Kerim “KRIMH” Lechner / Credit foto: Marie Idlin

Kerim Lechner este un toboșar austriac care a început să cânte la tobe la vârsta de 14 ani, cariera sa debutând în anul 2010. În momentul de față este toboșarul trupei grecești de Symphonic Death Metal Septicflesh. Este cunoscut pentru numeroasele sale colaborări cu trupe importante, precum Decapitated, Behemoth, Vesania și Harakiri For The Sky. Pe lângă munca în cadrul trupelor, a lansat și 3 albume solo.

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.