Concert Anathema și Alcest în România

1.661 vizualizări

Britanicii de la ANATHEMA (foto) au anunțat astăzi, 30 martie 2017, că vor susține un concert, alături de francezii de la Alcest, în România.

Concertul face parte din turneul de promovare a viitorului material discografic, „The Optimist”, care va fi lansat în data de 9 iunie 2017, via Kscope Records. Noul disc a fost înregistrat în iarna anului 2016 în studioul Attica Audio din Donegal, Irlanda, și a fost masterizat în Castle Of Doom Studios din Glasgow, alături de producătorul Toni Doogan (Mogwai, Super Furry Animals).

Evenimentul va avea loc în data de 24 octombrie 2017, în București la Arenele Romane și este organizat de ARTmania Events. 

Ideea din spatele noului material a început în baza copertei albumului „A Fine Day To Exit” din anul 2001. Daniel Cavanagh a explicat : „Presupun că albumul este semi-autobiografic pentru că de data asta am folosit un surogat. Despre persoana care dispare din povestea albumului „A Fine Day To Exist” nu s-a știut niciodată ce i s-a întâmplat. Nu a existat niciodată o explicație. Prima piesă de pe noul material începe cu o poveste în plaja din San Diego, ultima locație de pe coperta albumului din 2001”.

O primă piesă extrasă de pe acest material, „Springfield”, poate fi ascultată mai jos:


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*