Concert Bucovina la Seawolves Mc Galati Pc

595 vizualizări

Sambata, pe 25 octombrie in Club House – Seawolves MC Galati PC , formatia BUCOVINA, „Best Romanian Metal Band” si „Best Romanian Metal Album” la METALHEAD Awards din 2013, canta pentru fanii galateni in cadrul turneului “Despre munti si vraji”.

Fratii nostri moldoveni vin dupa 4 ani in Galati, acest eveniment facand parte dintr-un turneu de 12 concerte care are loc exact in mijlocul inregistrarilor pentru noul album al trupei, album ce se va afla din noua sub pana lui Dan Swano. Asteptati-va in curand si la un nou videoclip si la multe alte surprize.

Cel mai recent album al trupei “Sub Stele” s-a bucurat de un succes enorm atat in tara cat si peste hotare intrand direct pe locul 8 in topul de viking/folk Metalstorm, asa ca la concert veti gasi foarte mult merchandise pentru toate buzunarele: girlies, t-shirts, longsleeves, hoodies, CD-uri, patchuri brodate si stickere.

Biletul va costa 13 lei se va achizitiona de la intrare.

Seawolves Mc Galati Pc se afla inainte de Metro. Str. Cetateanul Ioan. Nr 7 (ultima strada spre Metro la stanga si in capat).

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*