Concert Deep Purple în Cluj-Napoca la finalul acestui an

160 vizualizări

Sursa: Comunicat de presă

Deep Purple se întoarce în România pe 10 decembrie 2019. Legendara trupă va concerta la Cluj-Napoca pe scena Sălii Polivalente. Prețurile biletelor variază între 130 și 400 de lei și vor putea fi achiziționate începând cu 11 aprilie.

La doi ani și jumătate după concertul susținut la Romexpo în capitală, Deep Purple va concerta la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, într-un eveniment organizat de Events. Pe 10 decembrie 2019, pe scenă vor evolua solistul Ian Gillan, bateristul Ian Paice, basistul Roger Glover, chitaristul Steve Morse și clăparul Don Airey. Formația a mai cântat la Cluj în 2013 pe noul stadion.

Vor fi puse în vânzare următoarele categorii de bilete:

  • Acces General (în picioare) – 190 lei
  • Golden Circle (în picioare) – 250 lei
  • 6 tipuri de bilete cu loc pe scaun, la prețurile de 130 lei, 190 lei, 210 lei, 260 lei, 250 lei și 400 lei.

Cele mai scumpe bilete, cele de 400 de lei, vor fi în loja VIP.

Tichetele vor putea fi achiziționate online începând cu 11 aprilie, la ora 11:00.

Deep Purple este una dintre cele mai reprezentative trupe rock care, de-a lungul timpului, a explorat noi stiluri, stârnind interesul celor ce nu erau născuți pe vremea în care Deep Purple se afla în topurile industriei muzicale. Albumele de succes, precum “In Rock”(1970), “Machine Head” (1972), “Made In Japan” ( 1973) și melodiile “Smoke On The Water”, “Child In Time” și “Soldier Of Fortune” au propulsat trupa în topul vânzărilor globale.

Cu nenumărate piese catalogate drept clasice în palmares, aparițiile lor live iscă multiple dezbateri între fanii mai vechi și mai noi, mai ales după reeditarea albumului “NOW WHAT?!”. Disc de Aur și Nr. ! în jurul lumii, albumul s-a vândut în peste un million de exemplare. La acestea se adaugă peste un milion de spectatori la concerte, până acum.

Deep Purple


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*