Concert Enter Shikari la Bucuresti in data de 5 octombrie 2015. Primele bilete la pret special!

435 vizualizări

Pionierii genului electronicore, ENTER SHIKARI, revin in Romania in 2015, in cadrul unui concert marca Promusic Events si Maximum Rock, dupa un prim show de succes, sustinut la editia din 2013 a Festivalului B’Estfest. Evenimentul va avea loc in data de 5 octombrie 2015, la Arenele Romane.

Formatia a fost intemeiata in 2003 in St. Albans, Hertfordshire, Anglia de catre „Rou” Reynolds (voce, programming, clape, synth, chitara, percutie), Liam „Rory” Clewlow (chitara, backing vocals, percutie), Chris Batten (bas, backing vocals, percutie) si Rob Rolfe (tobe, percutie, backing vocals). Primul disc, „Take To The Skies”, este lansat in martie 2007 si obtine imediat reactii pozitive din partea criticilor si a fanilor, clasandu-se pe locul 4 in Official UK Album Chart.

Enter Shikari este numita o „trupa vizionara” (NME) care combina intr-un mod unic post-hardcore-ul cu muzica electronica, rockul alternativ si metalul. Rezultatul este un gen nou, intitulat „electronicore”.

Formatia s-a remarcat si prin mesajul politic puternic, care este bazat pe o viziune anti-sistem. Solistul Rou Reynolds a declarat intr-un interviu cu revista Kerrang ca doreste ca muzica sa sa aduca speranta in sufletele fanilor si sa ii incurajeze sa creada in lucrurile care inseamna ceva pentru ei.

„Pe parcursul a 12 ani si trei albume, Enter Shikari au varsat o retorica dura, cu un puternic impact politic asupra unui amestec integru de post-hardcore, metal si trance” (NME)

„Live, sunteti martorii unei pasiuni atat de intense a actului artistic incat nu veti avea puterea sa va opuneti. Prezenta scenica este incredibila si reflecta perfect aspectul euforic al muzicii. Aceasta este o trupa ce merita vazuta” (Sputnik Music)

„Enter Shikari si-a lasat amprenta creand un hibrid intre Rage Against The Machine si Radiohead” (Drowned In Sound)

Enter Shikari Poza Mare
Componenta:

    Roughton „Rou” Reynolds — voce, programming, clape, sintetizator, chitara, percutie
    Liam „Rory” Clewlow — chitara, backing vocals, percutie
    Chris Batten — bas, backing vocals, percutie
    Rob Rolfe — tobe, percutie, backing vocals

Discografie:

Take to the Skies (2007)
Common Dreads (2009)
A Flash Flood of Colour (2012)
The Mindsweep (2015)

Pentru acest concert, se pun in vanzare un numar limitat de bilete iar primele 200 de bucati sunt disponibile la pretul special de 55 lei / 12,5 euro (via PayPal), mai mult, acestea participa la o extragere pentru 10 Meet & Greet-uri (sesiune foto cu formatia, poster, autografe etc)

Enter Shikari – Special early-bird Tickets

Pe adresa dvs. de email veti primi o confirmare a platii pentru biletele achizitionate si in cel mai scurt timp biletele, in format PDF, ce contin si un cod pentru scanare la intrarea in locatia evenimentului.

Facebook Event

Bilete:
– primele 200 de bilete : 55 lei (concurs pt 10 pass-uri meet & greet)
– urmatoarele 200 de bilete: 69 lei

– urmatoarele bilete pana in ziua evenimentului: 79 lei
– bilete in ziua evenimentului: 85 lei

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*