Concert Firma, We Singing Colors si The Purple Dandies in Club Control

272 vizualizări

Seara de 1 octombrie readuce FiRMA in CONTROL cu un prim concert electric de toamnă in Bucuresti si un videoclip nou-nout regizat chiar de Rocca, solistul trupei, pentru single-ul „Prizonieri de Razboi”- un material video ce suprinde problematica unei lumi în derivă printr-un experiment artistic îndrăzneț.

Pe 1 octombrie, la deschiderea noului sezon de concerte din club Control, este invitata sa urce pe scena alaturi de FiRMA si trupa We Singing Colors. Tinerii si carismaticii The Purple Dandies incalzesc scena si atmosfera.

Intrare: 20 lei
Concertele vor incepe la ora 8p.m. fix!

*** Primii 50 de platitori de bilete primesc, in avanpremiera, un nou numar al Revistei Arte & Meserii.
***** BAR SPECIAL OFFER of the NEW LIVE SEASON: 50% reducere la bere, dupa ora 22.00!

FiRMA
https://soundcloud.com/trupafirmaInline

We Singing Colors
https://soundcloud.com/wesingingcolorsInline

The Purple Dandies
https://soundcloud.com/tpdsInline

Facebook event
Control Club – Str. Constantin Mille, nr. 4
www.control-club.ro
—————————————————
FiRMA, trupă icon a rockului alternativ românesc, spărgea tiparele și redefinea standardele pieței muzicale de la începutul anilor 2000, devenind emblema unei generații marcate de piese precum `La Orbire`, `Nimeni` și `Important `.

FiRMA a fost prima trupă românească nominalizată la o secțiune internațională – „New Sounds of Europe” și invitată să performeze la gala MTV European Music Awards, în 2007 la München, după ce în 2004 fusese nominalizată la MTV European Music Awards la categoria „Best Romanian Act” și „Best Rock Band” la MTV Romanian Music Awards în 2005.

După două albume de succes și participarea la MTV European Music Awards la München, FiRMA a intrat într-o perioadă de creație detașată, revenind în forță pe scenă în iunie 2014. În octombrie 2014, FiRMA a dăruit publicului un prim volum al albumului „DESCÂNTECE”, disponibil online pentru FREE DOWNLOAD:
https://soundcloud.com/trupafirma/sets/descantece-vol1

O dovadă a aprecierii trupei în noul context este și premiul MOST WANTED COMEBACK, pe care FiRMA l-a primit la Premiile SUNETE 2014 (1 noiembrie).

Pe 1 octombrie, FiRMA revine pe scena din Control într-o nouă componență. Lui Rocca (voce/ chitară) și Erhan (bas), membrii de bază ai trupei FiRMA, li s-au alăturat Adrian Coman (chitară) din 2014 și din vara acestui an Cristi Jakab Jr. (tobe/ percuție).

Un factor de noutate este si videoclipul single-ulul „Prizonieri de război”, clip ce reunește figuri de o importanță mondiala în domeniul politic, artistic, social și spititual, aduse într-un mod artistic la un nivel de comunicare a aceluiași mesaj, potențat de imagini care descriu forța distructiva a omenirii.” O poveste nouă, veche de când lumea…”

Noul clip este regizat chiar de solistul trupei – Daniel „Rocca” Stoicea, la fel ca „La Orbire”, „Baby is Crying” și „Doua Suflete”, ultimul fiind lansat în luna februarie a acestui an.

Turneul național prilejuit de lansarea albumului „Descântece. Vol.1”, va continua în toamna lui 2015 pentru a duce mai departe povestea vizuală a prizonierilor de război.

www.facebook.com/TrupaFirma

———————————————————
We Singing Colors este acea trupa indie-pop din Bucuresti care a lansat primul album („Made of wool, made of heavy metal”) in aprilie 2014 si a avut peste 100 de concerte in orasele mari din Romania dar si in Chennai (India), Chisinau (Moldova) si Sofia (Bulgaria).

Trupa experimenteaza intotdeauna in ceea ce priveste locurile si felurile in care canta: de la intimitatea taxi-ului („Day for my eyes”), la atmosfera din padure („Say you’re mine”) si pana la scenele de Festival (Peninsula, Street Delivery, Short’s Up etc). Unele dintre piesele lor au intrat pe compilatii internationale de muzica (Music Alliance Pact:”Cantec de seara” si „There when you sleep”), altele au fost difuzate la radiouri independente din Canada si Statele Unite ale Americii („Moscow” si „Good days, bad days”) sau au devenit coloana sonora in reclame din Romania si Georgia.

www.facebook.com/wesingingcolors

——————————————–
The Purple Dandies este una dintre tinerele trupe romanesti care imbina Funk-ul, cu alternative-ul si cu rock-ul.

The Purple Dandies a participat la mai multe concursuri si festivaluri, printre care si Festivalul International Imagine, unde s-au clasat pe locul 1, concertand in luna iunie a anului 2015, la sala de concerte Botanique din Bruxelles.

Din 2013 trupa au avut ocazia sa concerteze alaturi de nume semnificative ale scenei muzicale romanesti, cum ar fi Vama, Alernosfera, Zdob si Zdub, FiRMA, Byron, Les Elephants Bizarres, Bere Gratis,Parazitii si Suie Paparude.

www.facebook.com/thepurpledandies

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*