Concert Implant Pentru Refuz si Holy Motors in Flying Circus din Cluj-Napoca

215 vizualizări

Călătoria Implant Pentru Refuz a început în anul 1995. De atunci Implant Pentru Refuz a reușit să scoată 6 albume. Fiecare album reprezintă o treaptă evolutivă prin care a trecut trupa. Fiecare reușită, fiecare eșec reprezintă pentru Implant Pentru Refuz o nouă piatră de fundaţie, un nou postament pentru viitoarele albume. Implant Pentru Refuz pune suflet în întreaga sa creaţie și împarte puternice sentimente cu fanii săi.

Implant Pentru Refuz se sustrage cadenţei bunului plac şi emite de peste zece ani din zonele subterane ale muzicii – cele care adăpostesc cel mai adesea avangarda – un ton secund distinct de vuietul de la suprafaţă. IPR este unul din numele fondatoare a ceea ce s-ar putea numi valul de reactivitate inteligentă şi creativă al muzicii româneşti. Este vorba despre acea zonă a subteranei culturale, a propunerilor muzicale alternative, ce însoţesc asemenea unor replici seismice corective convulsiile unui imens organism social cuprins de boală.

Componenta actuala:
Octavian Horvath – voce (1995 – prezent)
Valentin Popescu – ghitara(2000 – prezent)
Razvan Nicov – ghitara (2006 – prezent)
Czifrak Stefan – bass (2009 – prezent)
Alexandru Hera – tobe(2012 – prezent)

Discografie:
Implant pentru refuz, 1996, East&Art
Permis postsinucidere, 1997, Rocka Rolla
Culori, 1999 Rocka Rolla
Oameni fără feţe, 2001, MediaPro Music
Monolith, 2007, Magic World
Otheroot, 2009, Firefield Records

Opening acts:
Megadeth, Soulfly, 25 ta Life, Clowfinger,
Deftones, Sick of it all, Cradle Of Filth,
The Exploited, Dog Eat Dog, Kultur Shock, etc.

http://www.facebook.com/ImplantPentruRefuz
http://www.implantpentrurefuz.com/

Holy Motors
https://www.facebook.com/HolyMotorsRO
https://holymotors.bandcamp.com/

Members:
Cătălin Moraru (Voce)
Sorin Moraru (Chitară)
Doru Nedelcu (Chitară)
Paul Tenciu (Bass)
Tudor Marghidanu (Tobe)

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*