Concert Sabaton, Eluveitie si Wisdom in Romania! (Comunicat oficial)

168 vizualizări
Suedezii de la SABATON au dat startul turneului european Swedish Empire ce promoveaza ultimul material discografic intitulat “Carolus Rex” (lansat in mai 2012 via Nuclear Blast). Turneul va ajunge si in Romania pe data de 19 martie 2013 la The Silver Church din Bucuresti. Evenimentul din Romania este organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan), iar in deschidere sunt invitate formatiile Eluveitie (Elvetia) si Wisdom (Ungaria).

Asa cum au promis in urma cu 2 ani (17 noiembrie 2010), atunci cand au avut un concert excelent la Bucuresti, formatia Sabaton va reveni in capitala!
Pentru evenimentul de la Bucuresti a fost puse in vanzare un numar limitat de 500 de bilete!
Primele 100 de bilete au valoarea de 60 lei iar urmatoarele 68 lei, urmand ca in ziua evenimentului acestea sa poata fi achizitionate la pretul de 75 lei.

Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe www.eventim.ro).


SABATON este cea mai importanta formatie de power/heavy-metal din generatia noua. A fost infiintata in 1999 in Falum (Suedia) si a reusit sa obtina deja o nominalizare la premiile Grammy la sectiunea power metal.
Sabaton a lansat 7 materiale discografice ce aduc in atentia fanilor ororile comise de germani in Al Doilea Razboi Mondial si a reusit, in foarte scurt timp, sa se impuna pe scena metal mondiala si sa participe pe pozitia de headliner la festivaluri din Europa (Masters Of Rock Festival – Cehia, Przystanek Woodstock – Polonia si altele) sau la evenimente alaturi de formatii importante.

Line-up Sabaton 2012:
Joakim Brodén – vocals
Pär Sundström – bas
Chris Rörland – chitara
Thobbe Englund – chitara
Robban Bäck – tobe

Carolus Rex – 2012

Discografie Sabaton:
Fist for Fight – 2000
Primo Victoria – 2005

Attero Dominatus – 2006
Metalizer – 2007
The Art of War – 2008
Coat Of Arms – 2010
Carolus Rex – 2012

Turneul european Swedish Empire se anunta a fi unul excelent pentru trupa Sabaton, pana in acest moment nu mai putine de cinci locatii fiind sold out: Geiselwind, Munchen si Stuttgart (Germania), Bruxelles (Belgia), Göteborg , Uppsala (Suedia).


ELUVEITIE este una dintre cele mai reprezentative formatii de folk metal si un excelent produs de export pentru tara cantoanelor, fiind infiintata in 2002 la Winterthur (Elvetia) de catre Chrigel Glanzmann (voce, mandolina, chitara acustica, fluier, harpa etc.). Formatia are la activ 5 albume, ultimul fiind “Helvetios” lansat in 12 februarie 2012 la Nuclear Blast.

Line-up Eluveitie:
C
hrigel Glanzmann – voce, chitara acustica, fluier, etc
Meri Tadić – vioara, voce

Merlin Sutter – tobe
Rafael Salzmann – chitara
Ivo Henzi – chitara
Anna Murphy – hurdy gurdy
Kay Brem – bas
Patrick Kistler – cimpoi

Discografie Eluveitie:
Spirit – 2006
Slania – 2008
Evocation I: The Arcane Dominion – 2009
Everything Remains (As It Never Was) – 2010
Helvetios – 2012


WISDOM vine din Ungaria, a fost infiintata in 2001 si aduce in atentia iubitorilor de metale, prin cele 4 materiale lansate pana in prezent, sonoritatile power / heavy-metal. Recomandat fanilor Iron Maiden, Helloween, Gamma Ray, Judas Priest sau Stratovarius.

Line-up Wisdom:
Gabor Nagy – voce
Gabor Kovacs – chitara
Zsolt Galambos – chitara
Mate Molnar – bas
Balazs Agota – tobe

Discografie Wisdom:
Wisdom EP – 2004
Words Of Wisdom – 2006
At The Gates EP – 2007
Judas – 2011



Pagina Facebook a evenimentului se poate accesa AICI.

Pagina oficiala a evenimetului: www.promusicprod.ro/sabaton.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*