Concert The Mono Jacks si Bridges in Bucuresti

341 vizualizări

Seducatori si incendiari, The Mono Jacks revin in Control, joi 25 aprilie. Atmosfera va fi ”incalzita” de Bridges, o trupa nou intrata pe scena rock-ului alternativ romanesc.

FB event

Intrare: 20 lei

Sala Berlin/ club Control – Str. Constantin Mille, nr. 4
www.facebook.com/clubcontrol

Opening act: Bridges (Indie Rock, Brit Pop, Brit Rock)

Tony Ghica (voce & chitara)
Alexandru Costan (chitara)
Alexandru Ene (bas)
Cosmin Dumbrava (tobe)

www.facebook.com/BandBridges

The Mono Jacks s-au format in 2008, la initiativa lui Doru Trascau, leaderul trupei AB4. Cu o abordarea muzicala incadrata in curentul alternative-indie rock consacrat care ne aminteste de sound-ul trupelor Interpol, Snow Patrol, Editors sau chiar White Lies, The Mono Jacks se detasau pe scena muzicala autohtona prin compozitii mature, intense, transpuse in showuri pline de energie si rafinament. Dupa mai bine de un an de munca in sala de repetitii si concerte in cluburile bucurestene, The Mono Jacks lansau deja albumul de debut „Now In Stereo”. Single-urile „Maria”, „Come Back Girl” sau „Push The Pedal” cuceresc Radio Guerrilla si transforma trupa intr-una dintre cele mai apreciate de pe scena rockului alternativ autohton.

Pana in prezent, trupa a lansat un LP ( „Now In Stereo”) si doua EPuri – ‘Fortunes’ și ‘Gândurile Remixed’ si si-au facut aparitia pe scene mari in deschiderea concertelor unor nume celebre precum Suede sau The Cranberries si la festivaluri precum Exit (Serbia), Sziget (Ungaria), Eurosonic (Olanda), Ursus Evolution, B’est Fest etc.

The Mono Jacks inseamna: Doru Trascau (voce, chitara), Florin Vasile (chitara, backing vocals), Dorian Cazacu (tobe) si Alex Tomescu (bas).

facebook | www.fb.com/TheMonoJacks
blog | http://themonojacks.tumblr.com/
myspace | http://new.myspace.com/themonojacks
bandcamp | http://themonojacks.bandcamp.com/
soundcloud | www.soundcloud.com/The-Mono-Jacks
youtube | www.youtube.com/TheMonoJacks
vimeo | www.vimeo.com/TheMonoJacks
twitter | www.twitter.com/MonoJacks


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*