Concertul Therion (11.03.2018) se mută în clubul Quantic din București

1.729 vizualizări

Venim cu o veste mai puțin plăcută legată de concertul THERION din data de 11 martie 2018, care era programat inițial să aibă loc la Arenele Romane din București. Din cauza unor factori ce nu țin de organizatori, suntem nevoiți să schimbăm locația evenimentului, astfel că acesta va avea loc în aceeași dată, însă în club Quantic din București.

Ne cerem scuze tuturor pentru această situație, însă vă garantăm că experiența show-urilor Therion, Imperial Age, Null Positiv și The Devil va fi la fel de plăcută în acest cadru pe care vom avea grijă să-l pregătim așa cum se cuvine!

Clubul Quantic (cunoscut pentru evenimentele găzduite în această locație, precum concertele Lacuna Coil, Arch Enemy și multe altele) se află situat pe șos. Grozăvești, nr. 82, unde poate ajunge foarte ușor de la stația de metrou Grozăvești sau Politehnică, dar și cu tramvaiele 1, 11, 35 sau autobuzele 105 sau 601.

Biletele achiziționate până acum rămân în continuare valabile.

Având în vedere, însă, capacitatea mai mică față de Arenele Romane, pentru confortul și siguranța tuturor participanților vom limita numărul de bilete puse în vânzare, astfel că în următoarea perioadă mai pot fi achiziționate maxim 200 bilete. Acestea se pot găsi online pe www.AmBilet.ro la prețul de 95 lei, iar la intrare, în seara concertului, la prețul de 115 lei (în limita biletelor disponibile). Zonele Golden Circle și Normal Circle (Acces general) vor fi păstrate.

Și ca să privim lucrurile dintr-o altă perspectivă, avantajele desfășurării unui astfel de eveniment în clubul Quantic:

  • Quantic dispune și de un restaurant, astfel că participanții pot lua masa oricând doresc, cu posibilitatea de a ieși din zona concertului oricând
  • Clubul Quantic se află la o distanță nu foarte mare față de stațiile de metrou Grozăvești și Politehnică, astfel că se poate ajunge foarte ușor.

Programul concertelor, dar și a sesiunii Meet & Greet, va fi anunțat în perioada următoare, cu aproximativ o săptămână înaintea evenimentului.

 

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*