Core Syndicate in Ageless Club

193 vizualizări
Ageless Club invita publicul amator de sonoritati moderne la o seara dedicata curentului metalcore si nu numai pe 9 februarie 2013.  
Concertul Core Syndicate aduce pe scena clubului bucurestean 3 dintre cele tinere si importante sperante ale scenei: Diamonds are Forever, First Divion si Sinscape. Evenimentul incepe de la ora 20:00, iar pretul unui bilet este 15 Ron.

Diamonds are Forever sunt una dintre cele mai importante trupe din valul de metalcore romanesc. Cu o ascensiune de tip blitzkrieg, membrii trupei au reusit in mai putin de 2 ani de zile sa lanseze un EP, intitulat Whom shall I fear, acompaniat de un videoclip pentru piesa The eyes of blinded sorrow si sa ajunga in finala Global Battle of the Bands Romania. Materialul a fost validat de public si de presa de specialitate, castigand multiple titluri in topurile online, inclusiv Best Release Party si  Best Romanian Metal Newcomer pentru trupa. In prezent trupa isi promoveaza cel mai important proiect de pana acum si anume DVD-ul Bridges are Born: materialul contine doua discuri cu un concert full inregistrat si filmat profesionist plus un film biografic al trupei. Trupa revine pe scena din Ageless hotarata sa readuca la viata energia captata pe DVD.
https://www.facebook.com/diamondsareforeverband

Sinscape sunt o alta surpriza a noului val de trupe romanesti, muzica grupului bazandu-se pe un sound modern si direct. Trupa si-a inceput activitatea toamna lui 2011, cand Mihai Gheorghe s-a alaturat ca solist. Fiind obligati sa refaca majoritatea pieselor si sa scrie unele noi, trupa a ajuns mai aproape de rezultatul dorit. Influente:  
As I Lay Dying, Slipknot, Parkway Drive, Killswitch Engage etc.
https://www.facebook.com/Sinscape

Evenimentul are loc pe data de 9 februarie 2013 in Ageless Club, incepand cu ora 20:00. Pretul unui bilet este de 15 Ron.

Concertul este organizat de Cavalleria Events.

 
Comunicat: Cavalleria Events


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*